2019.07.20. 14:46

A héten 2/2!

Szombaton az elmúlt idényben az osztályozót elbukó, kis híján NB III-as Tatabányánál vendégeskedtünk. A nagy hÅ‘ségben a következÅ‘ összeállításban kezdtünk: Dániel (Prokop) - Madarász, Aradi, Varga (Nyúl), Fekecs (Kovács) - Pribék (Schnierer), Pintér (Hujber) - Szellák (Kökény), Vallejos, Cseszneki (Király) - Balogh (Killer).

A hazaiak kezdték jobban a találkozót, lendületesebben futballoztak, ám a nagy hÅ‘ségben várható volt, hogy ez a lendület nem tart soká - Nem is tartott (...) Igaz csapatunk játéká sem volt éppen gördülékeny, bár  azért vezettünk több ígéretesnek tűnÅ‘ támadást, amelyekbÅ‘l sajnos betalálni nem sikerült.

A szünetben mindkét oldalon jöttek a cserék, nálunk a kezdÅ‘csapat nagyjából a félidÅ‘ derekára cserélÅ‘dött le. A kispadról beállóknak abszolút sikerült új lendületet hozniuk, és a gól, gólok is megjöttek. ElÅ‘bb a második játékrész derekán Schnierer adott remek labdát a szélen elfutó Madarásznak, akinek centerezésére ellentmondást nem tűrÅ‘en érkezett Király, és védÅ‘jét megelÅ‘zve a kapuba fejelt (1-0). A gól mintha megfogta volna a hazaiakat, olyannyira, hogy ekkorra át is vettük a mérkÅ‘zés irányítását. Nem sokkal késÅ‘bb Vallejos lÅ‘tt remek gólt jobbról, a hosszú felsÅ‘be egy szépen végigvitt támadás végén (2-0).

A játék képe ha helyenként hagyott is kívánnivalót maga után, a gyÅ‘zelem megérdemelt.

Tatabánya - Iváncsa KSE 0-2 (0-0)
GólszerzÅ‘ink: Király, Vallejos