2019.07.20. 14:46

A héten 2/2!

Szombaton az elmúlt idényben az osztályozót elbukó, kis híján NB III-as Tatabányánál vendégeskedtünk. A nagy hőségben a következő összeállításban kezdtünk: Dániel (Prokop) - Madarász, Aradi, Varga (Nyúl), Fekecs (Kovács) - Pribék (Schnierer), Pintér (Hujber) - Szellák (Kökény), Vallejos, Cseszneki (Király) - Balogh (Killer).

A hazaiak kezdték jobban a találkozót, lendületesebben futballoztak, ám a nagy hőségben várható volt, hogy ez a lendület nem tart soká - Nem is tartott (...) Igaz csapatunk játéká sem volt éppen gördülékeny, bár  azért vezettünk több ígéretesnek tűnő támadást, amelyekből sajnos betalálni nem sikerült.

A szünetben mindkét oldalon jöttek a cserék, nálunk a kezdőcsapat nagyjából a félidő derekára cserélődött le. A kispadról beállóknak abszolút sikerült új lendületet hozniuk, és a gól, gólok is megjöttek. Előbb a második játékrész derekán Schnierer adott remek labdát a szélen elfutó Madarásznak, akinek centerezésére ellentmondást nem tűrően érkezett Király, és védőjét megelőzve a kapuba fejelt (1-0). A gól mintha megfogta volna a hazaiakat, olyannyira, hogy ekkorra át is vettük a mérkőzés irányítását. Nem sokkal később Vallejos lőtt remek gólt jobbról, a hosszú felsőbe egy szépen végigvitt támadás végén (2-0).

A játék képe ha helyenként hagyott is kívánnivalót maga után, a győzelem megérdemelt.

Tatabánya - Iváncsa KSE 0-2 (0-0)
Gólszerzőink: Király, Vallejos