2018.11.19. 07:04

A hétvége margóján (...)

A SZEOL elleni 2:0-ás idegenbeli vereséget követően Bozai Attilát, csapatunk másodedzőjét kértük meg, hogy értékelje a találkozót!

"Azt tudtuk, hogy Balogh és Fekecs sérülés miatt nem játszhat, de a bemelegítésnél derült ki,hogy  Pribék sem tudta vállalni a játékot, ezért az utolsó pillanatban Berényi került be a kezdőbe.

A kezdő sípszótól a hazaiak nekünk ugrottak és megpróbáltak a mérkőzés elején vezetést szerezni. Az első 15 percben jobbára a mi térfelünkön folyt a játék, a hazaiak főleg pontrúgásokkal próbálkoztak de egy veszélyesnek tűnő lövésen kívül (amit Szántó blokkolt), nem forgott veszélyben a kapunk. Negyedóra elteltével fokozatosan átvettük a játék irányítását és a vezetést is megszerezhettük volna. Büki labdájával Berényi szépen fordult be két védő között, de lövése az oldalhálóba kötött ki. Néhány perc múlva a hazaiak lábában is ott volt a gólt, de a jobb oldali beadást az érkező Beretka eltörte. A félidő hátralévő részében mezőnyben gyűrték egymást a csapatok.

A második félidőt sajnos nagyon rosszul kezdtük. A 49. percben szabadrúgáshoz jutottunk, amit kifejeltek a védők, de  Varga visszaívelt labdája is rövidre sikerült , és ebből tudtak a hazaiak kontrázni. Pétert ugratták ki, aki ziccerben nem is hibázott. Tíz perc múlva megfogyatkoztak a hazaiak, Beretka durva belépője után mehetett idő előtt zuhanyozni.

De mielőtt reménykedni kezdtünk volna az egyenlítésben, már a hazaiak vezettek 2:0-ra (...) Egy szöglet után Gajág csúsztatott a kapunkba.

Az utolsó félóra a hazaiak térfelén zajlott, Madarász beadása után egy hazai védő kezére is szükség volt, hogy Bognár ne kerüljön helyzetbe, de a játékvezető sípja néma maradt. Hiába voltunk fölényben, a hazai csapat nagyon szervezetten védekezett és Bartha helyzetén kívül nem tudtunk komolyabb lehetőséget kialakítani. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 85. percben Bognár is a kiállítás sorsára jutott, így 10 a 10 ellen fejeződött be a találkozó.

Egy kemény, harcos meccsen a hazaiak jó százalékban használták ki a helyzeteiket, ezért megérdemelt a győzelmük."

Köszönjük a tartalmas beszámolót, és sok sikert kívánunk a csapatnak az idei utolsó bajnokihoz, a Budapest Honvéd II. elleni vasárnapi idegenbeli túrához!