2021.02.23. 10:55

A sikeres tavaszi szezonban bízva!

Fodor Dániel (22 éves, szélső):

„Már korábban is megkeresett az Iváncsa, de akkor már aláírtam a szerződésemet Taksonyban. Sokat hallottam tehát előtte is már a csapatról, tudtam, hogy milyen a játékstílus itt Iváncsán. Amikor Budaörsön futballoztam, ott is hasonló felfogást vártak el tőlünk, így ezért sem volt nehéz a döntésem.

Egy-két játékost ismertem ugyan az új csapattársaim közül, de összességében azért egy számomra új közegbe kerültem. Az első benyomásaim abszolút pozitívak voltak, azonnal tudtam hogy jól fogom itt érezni magam. Ezek az érzések azóta csak erősödtek bennem, így úgy érzem, jól halad a beilleszkedésem.

Csapatszinten megítélésem szerint kiemelkedő csapatunk van ebben az osztályban, így szerintem nem túlzás, ha azt mondom, hogy dobogóra várom a csapatot! Egyénileg mindenképp össze szeretnék csiszolódni a társakkal és minél többet profitálni a pályán töltött időből. Szélső támadóként szeretnék minél több góllal és gólpasszal jelentkezni. Az edzőmeccseken ez már sikerült néhány alkalommal, remélem a bajnokikon is tudom folytatni!”

 

Horváth Bálint (20 éves, csatár)

„Székesfehérváron nevelkedtem, majd Mezőkövesdre igazoltam fél évre, ahonnan Iváncsára vezetett az utam. Egyből elfogadtam a megkeresést, és örülök, hogy az edzői stáb úgy érezte, szükségük van rám. Igaz még csak pár hete vagyok itt, de nagyon jól érzem magam. Az edzések pörgősek, az öltözői hangulat kifejezetten pozitív, nagyjából sikerült is beilleszkednem a csapatba.

Úgy gondolom, hogy jól sikerült a felkészülésünk a bajnokságra, nekem személy szerint, csatárként különösen jó érzés, hogy gólokkal tudtam bemutatkozni. Első sorban szeretnénk minél több meccsen pályára lépni, és megnyerni azokat. Bízom benne, ha az edzéseken és a meccseken 100%-ot, vagy még többet is nyújtok, akkor ez sikerülni fog!”

 

Varga Ádám (21 éves, kapus)

Már 3 éves korom óta a foci a mindenem! Karrieremet illetően az igazi áttörés 2014-ben érkezett el számomra, amikor is megkeresett a Puskás Akadémia, amelynek színeiben debütálhattam az u18-u19-es válogatottakban, és felkerültem az NB I-es csapat keretébe is: A felnőttekkel edzettem, mellette az NB III-ban védtem. Legutóbb Tiszakécskén védtem kölcsönben, az NB II-be ahonnan behívót kaptam az u21-es válogatottba. Sajnos két szezonnal ezelőtt, az idény végén lesérültem. Közel egy évig nem foghattam labdát, köszönhetően a hosszúra nyúló rehabilitációnak, és persze a koronavírus okozta különleges helyzetnek a sportban. Szerencsére, 2020 nyarán mégis több lehetőség közül választhattam, ezek közül akadt NB II-es megkeresés is, de úgy gondoltam, hogy Iváncsa lehet a legjobb hely arra, hogy felépítsem magam, hszen egy nívós és erős csapathoz kerültem.

Sokat hallottam a klubról, a csapatról, például onnan is, hogy a párom és szülei itt voltak masszőrök úgyhogy, az ő véleményüket is kikérhettem. Nem mondanám, hogy ismerős közegbe kerültem, bár volt egy-két játékos, akit az egymás elleni meccseinkről ismertem a múltból… Úgy érzem, megtaláltam a közös hangot mindenkivel. Az első benyomásaimm abszolút pozitívak, a fogadtatásomat illetően is, mind az edzők, mind a társak részéről. Egy nagyon jó hangulatú öltözőbe kerültem!

Remélhetőleg a jó hangulatot képesek leszünk fokozni egy jó tavaszi szerepléssel, így például azzal, hogy odaérünk a dobogóra! Bízom benne, hogy ebben én is ki tudm venni a magam részét, még akkor is, ha számomra a legfontosabb, mint mondtam, újra felépíteni magam, és visszatérni a lehető legjobb formámhoz."

 

Csapatunktól télen távozott: Villám Balázs (Solt), Hujber Tamás (információnk szerint klub nélkül)


(borítókép: rangado.hu)