2021.05.26. 15:35

"Ahogyan mondani szokás, evés közben jön meg az étvágy!"

A szezon elején gondoltad volna, hogy az utolsó forduló előtt a bajnoki cím megnyerése realitássá válik?

"A pandémia által idén létszámbővítés történt, amely megnehezítette a csapatok dolgát. A szezon kezdete előtt a vezetőség így az első 6 hely valamelyikét tűzte ki célul. Eleinte nem gondoltunk a bajnoki címre, de ahogy szokták mondani, hogy evés közben jön meg az étvágy – Hát megjött!"

Csapatkapitányként milyennek ítéled meg a csapaton belüli hangulatot? a kívülről (is) jövő felfokozott várakozás érzékelhető?

"A hangulatra nálunk sosem lehetett panasz. Az edzők, illetve mi játékosok ugyanúgy készülünk mint bármely más ellenfél ellen. A vezetőség és a szurkolók részéről már egyértelműen nagyobb figyelmet kap a hétvégi mérkőzés. Nagyon sokan érdeklődnek, bízom benne hogy szép számú közönség buzdítja csapatunkat!"

Ilyenkor azért biztosan lassabban telnek a napok… Mennyire más, esetleg nehéz ilyenkor felkészülni kimondottan egy ilyen nagy jelentőségű meccsre?

"Minden héten az aktuális ellenfélre fókuszálunk. Az elsődleges célunkat elértük az RKSK elleni idegenbeli győzelemmel, hogy lőtávolban maradtunk a Kecskeméttel szemben. Az már csak hab a tortán, hogy éllovasként fogadjuk őket! Most már csak a saját játékunkat kell játszanunk!"

Mit gondolsz, beszélhetünk túlteljesített elvárásokról? Egy számunkra jóformán tökéletes szezon tökéletes megkoronázása lehetne a bajnoki cím?

"Az Elnök Úr és a szakmai munkáért felelős edzők az elmúlt évek során olyan keretet alakítottak ki, amely minden évben reális eséllyel pályázhat a dobogóra. Természetesen azért az idei szezon túlnőtt minden várakozást! A válaszom egyértelműen IGEN! Reméljük, az a bizonyos korona is a helyére kerülhet!"

Mit vársz a találkozótól?

"A tabella alapján talán nem túlzás azt kijelenteni, hogy a bajnokság két legjobb csapata találkozik.
Mindenképpen szeretnénk visszavágni az ősszel az utolsó pillanatokban elszenvedett vereségért. Kemény, parázs találkozóra számítok, amelyet az óriási tét csak tovább fokozhat majd.
Egy biztos: Mi mindent megteszünk a bajnoki címért! HAJRÁ IVÁNCSA!"