2019.09.24. 15:56

Aki a legjobban ismeri a "zöld-fehéreket" a csapatból!

Csapatunk kapusát, a két eltiltott bajnoki mérkÅ‘zés után a Ferencváros ellen visszatérÅ‘, korábbi FTC-játékos, Prokop Rosztiszlávot kérdeztük arról, hogy mit vár a szerdai meccstÅ‘l.

Mint az FTC-nél nevelkedÅ‘, a felnÅ‘tt csapattal többször is tréningezÅ‘ kapusnak, mit jelent számodra ez a talákozó? Mennyire lesz különleges volt csapatod ellen védeni?

"Mindig plusz motiváció az embernek a volt csapata ellen játszani, fÅ‘leg ha egy ilyen nagy klubbrol van szó mint a Fradi. Nagyon várom már a meccset!"

Milyen szereped volt anno a Fradinál?

"Mivel ifistaként voltam a Fradiban, így csak azU21-es és NB3-as csapatban szerepeltem. Viszonylag sokat edzettem felnÅ‘tt csapattal, néhányszor voltam kupa és ligakupa meccsen kerettag is."

Vannak ismerőseid a Fradiban?

" A jelenlegi csapatból már csak páran vannak akiket személyesen ismerek, talán öten, és hét persze a szakmai stáb tagjait is ismerem."

A csapattársaidon mit látsz? Izgatottak?

"Egyre nagyobb a feszültség, nem csak az öltözÅ‘ben, hanem a községen belül is. Már egy hete, a legutóbbi bajnoki meccs óta, csak a Fradiról van szó! Dehát ez lehetne másképp?!"

Végezetül talán a legfontosabb kérdés: mit vársz a meccstÅ‘l?

"Hajtós meccset várok. Sokunknak ez lesz a legemlékezetesebb meccsünk, nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is. Nincs bennünk félelem, tisztelni kell az ellenfelet, de mindent megteszünk azért, hogy megnehezítsük Fradi dolgát!! Hajrá Iváncsa!!"

Mi mást tehetnénk mi is hozzá?! - Nehezítsük meg a Fradi dolgát! Hajrá Iváncsa!