2018.07.27. 16:23

Bemutatkoznak új igazolásaink II.

Mit gondolsz mennyire lesz nehéz bekerülni egy NB3-as bronzérmes csapatba, úgy, hogy a tavalyi alapcsapat nagyjából teljes egészében Iváncsán maradt?

Huszty Dániel: "Úgyérzem egy sportembernek, aki a maximumra tör, mindig megkell magát méretni. Szeretek játszani, azért futballozok, mindent megteszek, hogy a csapatba kerüljek és az iváncsai nagyérdeműeket a lehető legtöbb sikerhez segítsem hozzá! A többi már a szakmai stáb döntése!"

Kovács Dávid: "Azt gondolom a csapatba kerülés nehéz lesz, különösen hogy még fiatal vagyok és rutintalan, de meg szeretném mutatni, hogy számíthatnak rám és ha lehetőséget kapok, akkor remélem tudok vele élni."

Szántó Gergő: "Egy új közösségbe mindig kihívás bekerülni, pláne akkor, ha a csapat ilyen jól szerepelt a tavalyi bajnokságban. Én úgy érkeztem ide, hogy a magam részéről mindent megteszek azért, hogy minél előbb alapemberré és meghatározó játékossá váljak. Keményen megdolgozok ezért!"

Madarász Bence: "Szerintem máris sikerult beilleszkednem a csapatba,a csapattársak is könnyen befogadtak."

Illés Áron: "Kemény munka lesz csapatba kerülni, mert most egy nagyon-nagyon jó társaság van Iváncsán. Csabinak is remek szezonja volt legutóbb, és most is kiváló formában van. Ez azonban nem riaszt el engem, hiszen szeretem a kihívásokat, a kemnéy munkát, és bízom abban, hogy utóbbi erdményhez is vezet. Azért dolgozom, hogy stabil és hasznos tagja legyek a csapatnak!"

Bognár Bence: "Egy ilyen szezon után, nyilván nehéz lesz bekerülni, de szeretem a kihívásokat, mert ahogy látom van 14-15 minőségi labdarúgó, ami mindenképpen a csapatot segítheti."

Végezetül: "Mit vársz a következő szezontól?"

Huszty Dániel: "Mint korábban említettem maximalista vagyok és nyertes típus. Nem szeretem a langyos vizet, ezért minden meccset nyerve szeretnék a lehető legelőbb végezni a tabellán. Szerintem ez a normális sportemberi hozzáállás!"

Kovács Dávid: "Remélem hogy az idei szezonban is hasonlóan eredményesek leszünk mint tavaly, és remélem hogy én is debütálhatok az Nb 3-ban!"

Szántó Gergő: "Ahogy már mondtam szeretnék egyénileg a lehető legtöbbet fejlődni, és a csapattal a lehető legjobb helyen zárni a bajnokságot!"

Madarász Bence: "A következő szezonban szeretnék minél több időt a pályán tölteni és ezzel győzelmekhez segiteni a csapatot."

Illés Áron: "A társaimat megismerve, és belülről látva a csapatot egy nagyon jó szereplésre számítok. A magam részéről szeretnék sokat védeni, fejlődni, kevés gólt kapni és minél sikeresebb meccseken részt venni. Magamnak és a csapattársaimnak egyaránt sérülésmentes idényt kívánok!"

Bognár Bence: "Szeméyl szerint sérülésmentes szezont szeretnék. Csapatszinten pedig nagyon jó lenne ha mondjuk meg tudnánk ismételni a tavalyi szereplést. Azt hiszem utóbbi esetben senki sem bánkódna!"

 

Köszönjük! Sikeres idényt kívánunk!
HAJRÁ IVÁNCSA!