2020.01.30. 12:24

Bíztató kezdés, sok fiatallal!

Első felkészülési meccsünkön a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Akasztó FC gárdáját fogadtuk. Az első félidőben a Prokop - Madarász, Aradi, Varga, Fekecs - Pribék, Domokos, Hujber - Cseszneki, Nagy, Vallejos összetételű csapattal álltunk fel.

Az első perctől fogva magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és folyamatos nyomás alatt tartottuk a vendégeket. Már a 4. percben megszereztük a vezetést Nagy Richárd révén, aki néhány perc múlva már a második találatát is megszerezte. A 18. percben egy formás Madarász - Cseszneki támadás végén utóbbi lőtt a hálóba. Csapatunk továbbra is támadásban maradt és újabb találatokat szerzett. Előbb Hujber, majd nem sokkal később Domokos talált be, ezzel ötre növelve előnyünket. Az első félidő 6:0-ás eredményét Nagy Richárd állította be egy szép fejesgóllal.

A félidőben teljes sorcserét hajtottunk végre. A második félidejű összeállításunk: Schener - Szauter, Nyúl, Somogyvári, Juhász - Paksi G., Schnierer J., Kökény - Lakakisz, Killer, Paksi P.

A négy felnőtt játékos mellett hét U17-es és U19-es játékos kapott lehetőséget. Továbbra is csapatunk irányította a játékot, de ekkor már a vendégek is többször átmerészkedtek a térfelünkre. A megfiatalított csapatunk is több nagy helyzetet alakított ki, ezekből Killer tudott duplázni. Az utolsó találatot a vendégek részéről Kerekes érte el, aki egy szép kontra után talált be a kapunkba, ezzel kialakítva a 8:1-es végeredményt!

Szombaton  újabb mérkőzés következik, 10.30-tól a Veszprém gárdáját fogadjuk!

Friss hír, hogy a bíztatóan bemutatkozó Nagy Richárddal, a legutóbb a Gyöngyösi AK-nál szereplő csatárral egyre közelebb a megegyezés, a gólerős támadó átigazolása folyamatban van.

(Borítókép: martinwolfwagner.com)