2018.04.16. 12:34

Bravúros pontmentés!

Nem a legjobb elÅ‘jelekkel várhatta a csapat a SZEOL elleni, vasárnapi bajnokit, ugyanis sérülés miatt Imrik és Folmer, továbbá betegség miatt Hauser is hiányzott. A bajt ráadásul tovább tetézte, hogy a találkozó elején Aradi vádlisérülést szenvedett, így el kellett hagynia a játékteret...

... Azt a játéktert, amely finoman szólva nem igazán volt NB III-as szintű, ez pedig rá is nyomta a bélyegét a találkozóra.

Domján Attila a Dániel - Fekecs, Szauter, Aradi (Berényi, 19.), Kertai, Kónya, Büki (Majláth, 68.), Pribék, Cseszneki, Varga, Balogh L.kezdÅ‘tizenegynek szavazott bizalmat. A felforgatott összeállítás ellenére bÅ‘ 20 perc után mi szereztünk vezetést Büki szép 'tekerésével'. (0-1) A szegediek egyenlítése azonban sajnos nem váratott sokat magára: Néhány minutummal késÅ‘bb Kertai találta el igen balszerencsés módon a rossz talajon megpattanó labdát, amely így a hazaiak elé pattant, akik nem is hibáztak. (1-1)

A szünet után szegedi mezÅ‘nyfölényt láthatott a nagyérdemű, azonban jól álltuk a sarat, és amikor kellett, egy alkalommal a kapufa is kisegítette Dánielékat. A második félidÅ‘ derekán egy véleményes találattal (2-1) vezetést szerzett a hazai csapat (A szegedi gól jogosságát talán csak a videótechnológia tudta volna egyértelműen megmondani...) Domján Attila legénysége azonban nem adta fel, és nagy tartásról tanúbizonyságot téve egyenlítettünk. A gól Balogh érdeme, aki egy nagy bedobásra a legjobban érkezett a hosszabbításban (2-2)

A körülményeket figyelembe véve a döntetlen reálisnak mondható. Folytatás hazai pályán, a megszokottól eltérÅ‘en, VASÁRNAP, a Budapest Honvéd második csapata ellen. 

Hajrá Iváncsa!