2018.07.12. 09:11

Csákváron jártunk!

NB II-es ellenfelünkkel szemben a Dániel - Madarász, Kertai, Aradi, Fekecs - Pribék, Büki, Bognár - Cseszneki, Varga, Balogh összeállításban kezdett csapatunk. (Cserék: Illés, Denzinger, Zsigmond, Imrik, Kovács, Szauter, Kónya, Bartha, Folmer, Berényi.)
 
A gólgazdag, élvezetes találkozón az első félidőben abszolút partiban voltunk magasabban rangsorolt ellenfelünkkel szemben, két gólos előnyt is szereztünk. A szünet után érkeztek a cserék, és érkezett a Csákvár egyenlítése is. A hajrára érve egy ellentámadásból viszont ismét visszaszereztük a vezetést, amit könnyedén megőrzhettünk volna, ám a vendéglátók egy véleményezhető tizenegyesből egyenlíteni tudtak.
Végeredmény: 3:3
Gólszerzőink:
Pribék, Cseszneki, Zsigmond
 
Friss hír a csapat háza tájáról hogy a Bicskére igazoló tartalékkapus, Zelizi Patrik helyére Illés Áron érkezhet a Videoton második csapatától. Ami biztos, hogy Fehérvárról, az U19-es együttestől kerül Iváncsára a 2000-es születésű középhátvéd, Kovács Dániel, valamint aláírt a korábban már említett Huszty Dániel is, aki meggyőzte játékával a szakmai stábot. A keret még mindig nem nevezhető eljesnek, változások még lehetnek. 
 
A csapat ma 18:00-ától ismét edzőmérkőzést játszik, Akasztón.
 
Hajrá Iváncsa!