2020.10.21. 08:56

Csapatépítés, ünnepléssel!

A Padbol Hungary egyik tulajdonosa és ügyvezetője, a dunaújvárosi Horváth Attila meghívásának eleget téve, felnőtt csapatunk kipróbálhatta az Argentínából 2011-ben útjára induló, Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Padbolt.

Nehéz és mozgalmas hetek voltak a csapat mögött, amelynek okán jó ötletnek tűnt kiszakadni kicsit a hétköznapokból és egy csapatépítő programon részt venni. Pont 'kapóra jött', hogy Szuter István, illetve vezetőedzőnk Domján Attilának a születésnapja egyaránt a közelmúltban volt, így a játékot egy közös pizzázással zártuk.

A Padbol maga egy látványsport, a lábtenisz, a röplabda, a Squash ötvözete. Az üvegfalakkal körbevett pályán játsszák, ami miatt sokkal gyorsabb a játék, több a labdaérintés és mindkét lábát kénytelen használni a játékos. A karok és a tenyér kivételével bármilyen testrésszel megjátszható a labda. Sokkal több és gyorsabb döntést kell hozni, mint mondjuk a lábteniszben, fejleszti a koncentrációt, és egy technikai jellegű edzésnek is beleillett. 

Egy rövid szabályismertetés után, hamar ráérzett a csapat a játék lényegére és rövid időn belül látványos labdamenetek zajlottak minden pályán. Az arcokon látszott, hogy mindenkinek tetszett ez a rendhagyó labdás program, így ha lesz lehetőség az ismétlésre, akkor annak örömmel állunk majd elébe!

Ilyen volt a Padbol élesben (Videó) -->