2019.07.25. 10:32

Döntetlen Fehérváron

A felkészülés végéhez közeledve jó tapasztalatokkal szolgált a MOL Fehérvár második csapata elleni, idegenbeli edzÅ‘mérkÅ‘zés.

Az elsÅ‘ percek tapogatozó játéka után játékban talán inkább a mi akartunk érvényesült, ám milyen a futball, gólokat a hazaiak szereztek.

ElÅ‘bb egy ártalamtlannak tűnÅ‘ távoli lövés fogott ki igen pechesen Dánielen, majd a félidÅ‘ közepére egy megpattanó pontrúgás után már 2:0 volt az állás a hazaikanak. 

Az elsÅ‘ gól megfogta a csapatot, a második viszont ébresztÅ‘t fújt. Még a szünet elÅ‘tt sikerült egyenlítenünk új igazolásunk, Vallejos büntetÅ‘jébÅ‘l. Itt kell megemlítenünk Király harcosságát, aki a hazai kapus tanácstalanságát kihasználva lecsapott a labdára, és tizenegyest harcolt ki. 

A második félidÅ‘ igen jó iramúra sikeredett, mindkét oldalon megvoltak a lehetÅ‘ségek az újabb gól megszerzésére. Gól azonban csak egy született, az utolsó percekben Balogh fejelt le egy labdát középre, az egyedül érkezÅ‘ Szellák pedig kiegyenlített.

Hétvégén a Bicske elleni bajnoki fÅ‘próba vár még a csapatra, szintén idegenben 10:00-ás kezdéssel!

MOL Fehérvár II - Iváncsa KSE 2-2 (2-1)
GólszerzÅ‘ink:
Vallejos (40. -büntetÅ‘bÅ‘l), Szellák (89.)
Összeállításunk: Dániel - Fekecs, Aradi, Varga, Madarász - Pribék, Pintér, Hujber - Vallejos, Király, Killer. A kispadon kezdett: Prokop, Kökény, Kovács D., Balogh, Nyúl, Szellák, Szauter.

(Borítókép: Nagy Norbert - Fejér Megyei Hírlap)