2023.01.27. 12:38

Egy gól itt, egy gól ott

Harmadik felkészülési derbinket a Tatabánya után egy újabb nyugati csoportban vitézkedÅ‘ gárda ellen, a III. Kerületi TVE ellenében játszottuk le, idegenben. A szerdai ütközetet csípÅ‘s hidegben játszották a csapatok, így ha kéne mire fogni, már csak azért is futballoztak tempósan a felek, hogy az ácsorgásban ne dideregjenek. 

A végig lüktetÅ‘ csatát hozó párharc során ezúttal nem mondhattuk, hogy feltétlenül mi voltunk a kezdeményezÅ‘bbek, ugyanis vendéglátóink jól támadtak le, és akadtak is a mérkÅ‘zésen olyan periódusok, ahol Å‘k tudták a játéképítést olajozottabban végigvinni. Helyzetek tekintetében is ikszesnek tűnt a találkozó, noha a nagyobb ziccereket talán a mi oldalunkról jegyezhettük fel — egyelÅ‘re eredménytelenül. Az elsÅ‘ félidÅ‘ gól nélküli patthelyzettel ért véget, a fordulásra tartogatták a puskaport a játékosok. 

Az a bizonyos puskapor végül egy-egy esetben dördült el eredményesen, lévén elÅ‘bb Cseszneki lökete ért pontosan célba, míg a túloldalon egy jobboldali betörést követÅ‘en ragasztott óriási gólt a hazaiak szélsÅ‘je. Ebben a játékrészben már sikerült átvennünk a kezdeményezést, több esetben is közel álltunk az újbóli gólszerzéshez, azonban ez alkalommal csak remire futotta az erÅ‘nkbÅ‘l, így 1:1-es döntetlennel zárult a hétközi próbatétel.

Újabb kiváló erÅ‘felmérÅ‘n vagyunk túl, amely szintén remekül szolgálta a mieink felkészülését. 


III. Kerületi TVE - Iváncsa KSE 1:1
Gsz.: Cseszneki 


Hajrá Iváncsa!