2018.05.30. 11:18

Egy ponttal távoztunk Szekszárdról...

A rekkenő hőség ide, nagy meleg oda az első félidőben mélyen tudása alatt futballozott csapatunk. A hazaiak irányítottak, kezdeményezőbbek voltak, kitartásuknak pedig meg is lett az eredménye: Fekecs öngoljával előnybe kerültek a félidő derekán. (1-0)

Csapatunknál a gól sem fújt ébresztőt, jóformán helyzet nélkül hoztuk le az első 45 percet.

A szünetben Domján Attila két cserével jól nyúlt bele a mérkőzésbe, emellett több játékosunk teljesítménye is feljavult. Az első percekben sikerült is egyenlíteni: Büki beívelt szabadrúgására Aradi érkezett, belső védőnk csúsztatott fejesét pedig a gólkirályi cím abszolút esélyese, Balogh továbbította a kapuba. (1-1)

A folytatásban kezdtük átvenni az irányítást, helyzetekig, lehetőségekig is eljutottunk. Pechünkre több ígéretes támadásunknak is a bíró sípszó vetett véget, a partjelző ugyanis - talán nem mindig jogosan -, de lest intett.

A túloldalon a Szekszárd lőtt egy kapufát, ugyanakkor kevésbé volt veszélyes az egyébként magabiztosnak tűnő Zelizi kapujára a hazai csapat. 

A két ellentétes félidő okán a döntetlen igazságosnak mondható.

Szekszárdi UFC - Iváncsa KSE 1-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Balogh L. (47.)

Összeállításunk: Zelizi - Aradi, Kónya (Folmer, 46.), Szauter (Fazekas, 75.), Fekecs - Pribék, Hauser (Berényi, 46.) - Cseszneki, Varga B., Büki, Balogh L.