2019.12.15. 10:02

Évet zártunk az utánpótlásban!

December 11-én és 12-én az utánpótlásban is lezárult a 2019/20-as szezon első fele. Előbbi napon versenyző korosztályaink tartottak egy közös vacsorát, Baki Imre elnök úr évértékelése mellett. Másnap a Bozsikos csapatainkat vártuk a faluházban, a már hagyománnyá váló Mikulás-bulira.

Öröm volt látni, hogy mennyien összejöttünk, a szervezők mellett pedik köszönet illeti a szülőket is, akik ahogyan az majd az alábbi képeken is látszik, ezúttal is kitettek magukért!

Az eredményekről:

Bozsikos csapataink esetében ugye nem számít az eredmény, így a leglényegesebb, hogy szép számmal képviseltetjük magunkat minden korosztályban, folyamatosan fejlődve, előrébb lépve.

Versenyző csapataink esetében már más a helyzet: U14 és U15-ös együttesünk az MLSZ II. osztály, Közép-csoportjában szerepel. Előbbi 16 megszerzett pontjával a 12 csapatos csoportban 6. helyen telel, míg utóbbi 9 pontjával 9. a szintén 12 csapatos mezőnyben.

U17 és U19-es csapataink az MLSZ III. osztály, Közép-csoportjában mérettetnek meg. A két, egyaránt 13 csapatos mezőnyben előbbi 20 pontot szerezve a 6.; míg az idősebbek 17 megszerzett pontjukkal a hetedik helyen állnak a tabellán.