2018.10.23. 18:04

Ezúttal sajnos nem sikerült a pontszerzés sem!

A Kozármisleny elleni összecsapást közel sem a legjobb előjelekkel, a sérült Büki, Varga Bence valamint Folmer hiányában, valamint a sárga lapok miatt egy meccsről lemaradó Cseszneki nélkül vártuk.

Mindez önmagában is elég lett volna, csakhogy tovább sújtotta a csapatot, hogy az utóbbi időben megbízhatóan futballozó Szauter Istvánnak is idő előtt, kényszerűségből kellett elhagynia a játékteret.

Most viszont térjünk rá a meccs forgatókönyvére!

Domján Attila kezdőcsapata a következőképpen festett: Dániel - Fekecs, Aradi, Kertai, Madarász, Pribék, Szántó, Bognár B. (Kovács D., 92.), Szauter (Berényi, 55.), Huszty (Bartha, 76.), Balogh L. (A cserepadon ült még Illés Á.).

Jól kezdtük a találkozót, hiszen komoly lehetőségek a vendégek kapuja előtt adódtak. Aradi, Balogh és Huszty is veszélyeztetett. Bő negyed óra után Nicsenko Igor fejesénél Dánielnek is résen kellett azért lennie.   

A 21. percben Szántó jobb oldali középre ívelésére menetrendszerűen érkezett Szauter, aki a hosszú sarokba fejelt (1-0)

A bekapott gól után aktívabbak lettek a vendégek Dániel kapuja előtt, és pechünkre Aradi balszerencsés mozdulatával a 41. percben ki is egyenlítettek (1-1) - Középhátvédünkről a lehető legrosszabbul vágódott le egy jobbról élesen középre lőtt beadás... 

A második félidő tapogatozó játékkal indult. Az első nagyon komoly gólszerzési lehetőség a 60. percben Balogh László előtt adódott, csatárunk azonban miután szépen kicselezett két védőt, ígéretes helyzetből lőhetett, ám pontatlanul tette azt.

A kimaradt lehetőség meg is bosszulta önmagát, hiszen egy távoli, életerős vendég lövés Dánielről Nicsenko Igor elé pattant, aki köszönte szépen, a kapuba is helyezett (74.' - 1-2).

Vesztett állásnál csapatunk próbálkozott becsülettel az egyenlítéssel, ugyanakkor egy haramdik vendég gól mindent eldöntött a 90. percben: Egy saját térfélen történt labdavesztés után hamar elért a kapunkhoz a Kozármisleny, és az akciót Nicsenko Igor góllal is fejezte be (1-3).

Jól szervezett csapat benyomását keltő ellenfelünk élni tudott azzal a sansszal, hogy sok hiányzója akadt csapatunknak, és összeségében el kell ismernünk, megérdemelten vitték el a három pontot Iváncsáról!

A jövő héten újabb komoly találkozó vár a csapatra, mépedig a megyei-rangadón, Dunaújvárosban! Reméljük Cseszneki mellett a sérültjeink is visszatérhetnek!

HAJRÁ IVÁNCSA!