2021.05.27. 14:12

"Fantasztikus élményeket kaptunk eddig is a szezonban, ám a java még csak most jön!"

Csapatunk egyik fÅ‘ szurkolóját, az Iváncsa KSE együttesével szinte együtt lélegzÅ‘ Oláh Endrét kértük meg, foglalja össze gondolatait a hétvégi Kecskeméti TE elleni, bajnoki címrÅ‘l is döntÅ‘ találkozóról. Köszönjük 'Endre bá', reméljük igazad lesz!

 

"Aki ismer, tudja, hogy fanatikus szurkoló vagyok, még sem reméltem az idény kezdetén, mondani meg aztán végképp nem mondtam, hogy bajnok lehet a csapat. Az elmúlt szezon zárása némiképp zötyögÅ‘sre sikerült, már csak ezért sem gondoltam, hogy az aranyért szállunk harcba az utolsó fordulóban!

Úgy hiszem, az elvárásokat, akár a vezetÅ‘k, akár a szurkolók részérÅ‘l, túlszárnyalta a csapat. Ez egyértelmű! Ugyanakkor úgy is fogalmazhatnék, hogy a több éves, megtervezett és felépített munka gyümölcse a mostani szezon! Mi, szurkolók – azt hiszem, ezt nyugodtan mondhatom többes számban – fantasztikus élményeket kaptunk már most is!

Alig várjuk a vasárnapi bajnoki döntÅ‘t! Óriási a várakozás! Akivel csak beszélek, már a vasárnapra gondol! El tudom képzelni, mit élhetnek át a játékosok! Lehet sokan nem így érzik, de szerintem csak úgy repülnek a napok! Bízom benne, hogy a csapat a legjobbját nyújtja! Ha a játékosok teljes erÅ‘bedobással futballoznak, mindent megtesznek a pályán a sikerért, nem tudom elképzelni, hogy vereséget szenvedünk – A bajnoki címünkhöz pedig már az egy pont is elegendÅ‘ (…)

(...) Nehéz persze megjósolni a meccs kimenetelét, így én inkább hagyatkozok a riválisok szurkolóira. Az elÅ‘zÅ‘ fordulóban, Rákosmentén például több egykori, elsÅ‘ osztályú labdarúgóval is volt szerencsém beszélgetni. Mindannyian az Iváncsát tartották a mezÅ‘ny legkiemelkedÅ‘bb csapatának – Nagyon bízom benne, hogy az utolsó forduló után a tabella is ezt mutatja majd, hogy bizony Mi voltunk a legkiemelkedÅ‘bbek!

Addig is … Csak Iváncsa, csak Iváncsa, Hejjj, Hejjj!” "