2021.05.27. 14:12

"Fantasztikus élményeket kaptunk eddig is a szezonban, ám a java még csak most jön!"

Csapatunk egyik fő szurkolóját, az Iváncsa KSE együttesével szinte együtt lélegző Oláh Endrét kértük meg, foglalja össze gondolatait a hétvégi Kecskeméti TE elleni, bajnoki címről is döntő találkozóról. Köszönjük 'Endre bá', reméljük igazad lesz!

 

"Aki ismer, tudja, hogy fanatikus szurkoló vagyok, még sem reméltem az idény kezdetén, mondani meg aztán végképp nem mondtam, hogy bajnok lehet a csapat. Az elmúlt szezon zárása némiképp zötyögősre sikerült, már csak ezért sem gondoltam, hogy az aranyért szállunk harcba az utolsó fordulóban!

Úgy hiszem, az elvárásokat, akár a vezetők, akár a szurkolók részéről, túlszárnyalta a csapat. Ez egyértelmű! Ugyanakkor úgy is fogalmazhatnék, hogy a több éves, megtervezett és felépített munka gyümölcse a mostani szezon! Mi, szurkolók – azt hiszem, ezt nyugodtan mondhatom többes számban – fantasztikus élményeket kaptunk már most is!

Alig várjuk a vasárnapi bajnoki döntőt! Óriási a várakozás! Akivel csak beszélek, már a vasárnapra gondol! El tudom képzelni, mit élhetnek át a játékosok! Lehet sokan nem így érzik, de szerintem csak úgy repülnek a napok! Bízom benne, hogy a csapat a legjobbját nyújtja! Ha a játékosok teljes erőbedobással futballoznak, mindent megtesznek a pályán a sikerért, nem tudom elképzelni, hogy vereséget szenvedünk – A bajnoki címünkhöz pedig már az egy pont is elegendő (…)

(...) Nehéz persze megjósolni a meccs kimenetelét, így én inkább hagyatkozok a riválisok szurkolóira. Az előző fordulóban, Rákosmentén például több egykori, első osztályú labdarúgóval is volt szerencsém beszélgetni. Mindannyian az Iváncsát tartották a mezőny legkiemelkedőbb csapatának – Nagyon bízom benne, hogy az utolsó forduló után a tabella is ezt mutatja majd, hogy bizony Mi voltunk a legkiemelkedőbbek!

Addig is … Csak Iváncsa, csak Iváncsa, Hejjj, Hejjj!” "