2019.12.06. 15:38

(Fél)évértékelő!

Még az ünnepi készülÅ‘dést megelÅ‘zve, vezetÅ‘edzÅ‘nknek tettünk fel pár kérdést, amolyan félév-értékelÅ‘ként (...)

Hosszú fél-szezon volt, amely után mindenkinek jól jön a pihenés... Elfáradt a csapat a végére?

"Hosszú Å‘sz volt, igen. Nem hiszem, hogy fárasztóbb lett volna mint máskor. Talán azért volt nehezebb, mert a végére elfogytunk. 16 mezÅ‘nyjátékos és 2 kapus alkotta a keretet. EbbÅ‘l több játékosunk is hosszú idÅ‘re kidÅ‘lt. Az utolsó bajnokira 12 egészséges mezÅ‘nyjátékost tudtunk nevezni. EbbÅ‘l a szempontból különösen jól jön a pihenÅ‘."

Miképpen értékelhetjük a szezon elsÅ‘ felét?

"Összeségében jónak mondható az eddigi szereplésünk. Sajnos volt váratlan pontvesztésünk, de bravúrgyÅ‘zelmünk is. Pontban és helyezésben is a várakozásnak megfelelÅ‘ a teljesítményünk. Több szempontból is fejlÅ‘dtünk ebben a félévben. Például örülök neki, hogy lényegesen kevesebb gólt kaptunk mint tavaly ilyenkor. Az is fontos volt, hogy tudjuk pótolni Balogh kiesését. Ehhez a minimum 10-12 gólhoz a csapat számos tagja hozzájárult."

Meddig tart a pihenő, mikor kezdődik a munka?

"Január 6-19 között egyénileg kap mindenki egy futóprogramot. A csapat közös felkészülése január 20.-án kezdÅ‘dik. Ami már biztos, hogy lesz nyolc felkészülési mérkÅ‘zésünk a napi edzések mellett."

Lehet már tudni, lesznek változások a keretben?

"Ami már biztos, hogy Pintér Bence nem nálunk folytatja. Helyére szeretnénk igazolni egy játékost. A kiszemeltünk megvan, remélem közös nevezÅ‘re tudunk jutni. Vannak még jelentkezÅ‘k, elképzelhetÅ‘, hogy lesznek játékosok akik velünk kezdik el a felkészülést."

Ugyan még jóval odébb van... és nem is a legaktuálisabb kérdés ilyenkor, de: Ismerve a bajnokságot, az ellenfeleket, a saját játékerÅ‘nket.. Mivel lenne Domján Attila elégedett a szezon végén?

"Nagyon kiegyensúlyozott, erÅ‘s a csoport a miénk. Most jó pozícióban vagyunk. Az elsÅ‘ hatból nem akarunk kicsúszni. Az igazi bravúr az lenne ha minimum ezt a helyezést tudnánk tartani. Ehhez viszont mindennek nagyon össze kell jönni!
A legfontosabb az, hogy a sérültjeink épüljenek fel a felkészülésre, valamint a télen találjuk meg a megfelelÅ‘ erÅ‘sítést."