2018.02.01. 10:53

Felkészülési meccs Gárdonyban!

Harmadik felkészülési mérkÅ‘zésén csapatunk megszerezte elsÅ‘ gyÅ‘zelmét. Az ellenfél a fejér megyei elsÅ‘ osztály élcsapata, a Gárdonyi VSC volt.

A Gárdonyban lejátszott találkozót még ha akadozó játékkal is, de végig kontrolláltuk. MezÅ‘nyfölényünk pedig gólokat is eredményezett - KettÅ‘t az elsÅ‘, kettÅ‘t a második félidÅ‘ben.

Gárdony - Iváncsa 0-4 (0-2)
GólszerzÅ‘k:
Folmer, Cseszneki, Majláth, Varga Bence

Összeállítás: Dániel, Szauter, Aradi, Kónya, Fekecs, Büki, Pribék, Folmer, Varga B., Cseszneki, Balogh L. Csereként pályára léptek: Gábor Á., Balogh B., Majláth, Imrik, Kertai, Balla P., Berényi, Márki.

 

Arról is beszámolhatunk, hogy immáron hivatalos, hogy az elsÅ‘ új igazolás a Videoton második csapatától érkezÅ‘, 22. életévében járó belsÅ‘ védÅ‘, Kónya Krisztián.

További hír még, hogy az Å‘szi szezonban második számú kapsuként számításba vett Sándor Bence a távozás gondolatával kacérkodik. A hálóÅ‘r esetleges eligazolása esetén új kapus is érkezhet a csapathoz. Mindemellett további próbajátékosok érkezése várható, így már az MTK II. elleni hétvégi edzÅ‘mérkÅ‘zésen is.

(Fotó: Archív)