2018.12.01. 15:41

Fergeteges évzáró!

November 30-án. pénteken az Iváncsai faluházban gyűltek össze utánpótlás csapataink az u7 és u15 korosztályokig, hogy egy közös bulival zárják az Å‘szi idényt. Minden korábbinál nagyobb számban, közel 130 fiatal labdarúgó gyűlt össze a szülÅ‘k és edzÅ‘k által elÅ‘készített, pazarul feldíszített helyszínen. 

SzendvicsekbÅ‘l, sütikbÅ‘l, üdítÅ‘kbÅ‘l/pezsgÅ‘bÅ‘l igazi kánaán várta a fiatalokat, akik önfeledt szórakozással múlatták az idÅ‘t. Az est egyik fénypontja az edzÅ‘i stáb külön fellépése volt, mely osztatlan sikert aratott mindenki körében.

A klub nevében szeretnénk megköszönni minden szülÅ‘nek és természetesen gyermek-labddarúgónknak az Å‘szi idényben nyújtott nagyszerű hozzáállását! Ez az este is igazolta, hogy valóban jó úton jár az iváncsai labdarúgás!

Rövid összegzés az utánpótlás Å‘szérÅ‘l:

VersenyzÅ‘ korosztályaink közül az u14 a 16 csapatos másodosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoport 10. helyén zárt. Az u15-ösök csupán 1-gyel rosszabb gólarányuk miatt a nyolcadikok a szintén 16 csapat között.
Az u17 és az u19 közül elÅ‘bbi az elÅ‘kelÅ‘ ötödik helyen áll, míg utóbbi a hetedik az itt már csak 13 csapatos harmadosztály Közép-Nyugat csoportjában.

A Bozsik programban szép számú csapatokkal indulunk. Az u7 és u9 Martonvásárba járt tornákra, míg az u11 és u13 tornáit Iváncsán rendezték. Ugye ebben a programban még az eredmény nem kap kiemelt szerepet, így a gyerekek fejlÅ‘dése mellett a futball iránti szeretetük az elsÅ‘dleges. Ezeken a területeken csapataink nagyot léptek elÅ‘re az elmúlt fél évben.

Jó pihenést kívánunk a fiataloknak valamint az edzÅ‘knek, és minél jobb folytatást a tavaszra!

HAJRÁ IVÁNCSA!

Néhány kép a péntek estérÅ‘l: