2018.06.04. 12:53

Futballünnep Iváncsán!

A PMFC elleni utolsó, szezonzáró bajnokit hatalmas előkészületek, és még nagyobb várakozás előzte meg. Jópár évvel ezelőtt ugyanis még csak talán álmainkban remélhettük, hogy az Iváncsa KSE egy olyan patinás magyar klubot, mint amilyen a PMFC fogadhat NB III-as bajnoki találkozón.

Igazi futballünnep is lett belőle, rekord-nézőszámmal! A legmerészebb becslések szerint 800-nál is több néző volt, beleértve a vendégszurkolókat is.

A 2017/18-as bajnoki idény amúgy is számos felejthetetlen pillanatot, emlékezetes találkozót tartogatott. Ennek volt tökéletes megkoronázása a Pécs elleni (1:1-re végződő - részletek hamarsoan...) találkozó, amely a futball minden szépségét visszaadta, a pályán belül és kívül egyaránt!

Június 3-a, mint az első NB III-as szezon zárófordulója önmagában is bekerül az iváncsai sport históriás könyvébe, hát még úgy, hogy az egyesület fennállása legnagyobb sikerét érte el a megszerzett bronzéremmel!

Köszönjük a csapatnak, és köszönjük lelkes közönségünknek! Büszkeséggel tölthet el mindannyiunkat a mögöttünk hagyott idény!

HAJRÁ IVÁNCSA!