2018.10.01. 13:24

Győzelem Pakson!

Az NB I-es csapat keretéhez tartozó több játékossal (Lenzsér Bence például közel 100 alkalommal szerepelt már az élvonalban) felálló Paks II ellen kezdőcsapatunk a következő volt: Dániel - Fekecs, Madarász, Aradi, Kertai - Pribék, Büki (Huszty, 64.), Cseszneki, Szauter (Varga B., 73.), Szántó - Balogh L (Bognár, 78.). (Nem lépett pályára: Illés, Kovács D., Bartha).

Jól kezdtük a találkozót, melynek eredményeképpen a 26. percben a vezetés is összejött: Büki szedett össze egy lecsorgó labdát, jó ütemben eltolta azt védője mellett, majd a kapuba helyezett. (0-1) Nem sokkal később érkezett az igazi hidegzuhany a hazaiakra nézve: Cseszneki kapott jobbról egy beívelést Bükitől, szépen fordult le a védőjéről, majd nagyjából 11 méterről a hosszúba helyezett. (0-2)

Az első félidő forgatókönyvéhez tartozik még egy komoly Balogh lehetőség, csatárunk fejese azonban nagy helyzetben elhalt a kapus kezei között.

A fordulást követően változtatott a Paks, nyomást is gyakorolt csapatunkra, azonban Balogh révén akár meglőhettük volna harmadik gólunkat is. Mivel azonban csatárunk emelése Borsos kapus kezeiben landolt, következhetett a Paks (...)

(...) A korábbi NB I-es gólkirály, Tököli Attila által irányított együttes a hajrára tizenegyeshez jutott Bognár Bence szabálytalansága után, a büntetőt azonban Dániel megfogta - Kulcsfontosságú védés volt! Az utolsó percekben a játékvezető les miatt még érvénytelenített egy paksi találatot, így végül a Tököli-csapatnak még a szépítés sem jött össze! 

Nem volt ez egy könnyű mérkőzés, ám annál édesebb ilyenkor a siker!
Gratulálunk a csapatnak, Hajrá Iváncsa!

Folytatás vasárnap, hazai pályán, 14:30-tól a Kecskeméti TE ellen.