2017.11.25. 18:26

Győzelemmel zártuk 2017-et!

A tavaszi idény elÅ‘rehozott elsÅ‘ fordulójában a Kozármisleny látogatott Iváncsára. A hideg novemberi napon az augusztusi 2:0-ás vereség miatt volt miért visszavágni a 'mislenyieknek!

Domján Attila a Dániel - Szauter, Kertai, Aradi, Fekecs - Imrik, Pribék - Cseszneki (Mag, 86.), Büki (Berényi, 71.), Majláth (Nédó (90.) - Balogh L. összeállításban küldte pályára csapatát. Iváncsai lehetÅ‘ségekkel kezdÅ‘dött a találkozó, a vendégek többnyire védekezni kényszerültek. Túlságosan nagy nyomás ugyan nem nehezedett a kapujukra, a félidÅ‘ végére mégis két gólos hátrányba kerültek!

ElÅ‘bb a 36. percben Imrik egy szép csel után a tizenhatos elÅ‘terébÅ‘l lövésre szánta el magát, a kapus elÅ‘tt lepattanó labda pedig megoldhatatlan feladat elé alította a vendégek hálóÅ‘rét! (1-0)
Három perccel késÅ‘bb talán ismét elÅ‘vehetÅ‘ Ipacs Péter kapus, aki bizonytalannak tűnt egy jobbról középre jövÅ‘ labdánál, ami a hosszú oldalon Kertai elé került, középhátvédünk az ötös bal sarka környékérÅ‘l pazar ollózással húzta kapura a játékszert, mely utat is talált a kapuba (2-0)

A két gyorsan bekapott gól láthatóan megzavarta a vendégeket, akik a szünet után mezÅ‘nyben ugyan összekapták magukat, de nem igazán jelentettek veszélyt Dániel Csaba kapujára. A kÅ‘ kemény belépÅ‘kkel tarkított második félidÅ‘ben mivel néhány többet ígérÅ‘, veszélyes iváncsai ellentámadás végén nem született gól, maradt a két gólos differencia. 

Csapatunk megérdemelt gyÅ‘zelmet aratott, hat meccse veretlen, és jelenleg az elÅ‘kelÅ‘ 5. helyen áll a tabellán!

Nagyszerű Å‘szi szezon volt! HAJRÁ IVÁNCSA!