2022.10.03. 13:00

Ha nehezen is, de győztünk!

Szerdán újabb hétközi fordulóhoz érkeztünk, ahol az NB3 Közép csoportjának sereghajtójával, a Monorral mérkÅ‘ztünk meg. Aktuális ellenfelünk jelenleg igencsak bukdácsol a bajnokságban, pedig — véleményünk szerint — az eddigi meccseken mutatott teljesítményük nem erre a pozícióra predesztinálná Å‘ket. Ezért nem is szabadott félvállról venni ezt az ütközetet sem, a félgÅ‘z nem lehetett elég a pontok bezsebeléséhez.

 

Ennek ellenére álmoskásan léptünk gyepre, nehezen tudtunk kellÅ‘képpen belelendülni, illetve az elvárt fordulatszámon pörögni. Játékunk hol statikusnak, vontatottnak bizonyult, hol pedig hiányzott a tudomány a támadószekcióban. Az ellenfél pedig látván a jelenlegi produktumunkat, vérszemet kapott, és nemegyszer sikerült nekik a kapunk elÅ‘tt hazárd pillanatokat okozni, de szerencsére — ha üggyel-bajjal is — sikerült ezeket a csatározásokat megfékezni.

 

Nem úgy a túloldalon, ugyanis a 38. minutumban sikerült mattolnunk a hazaiakat: Egy remekbeszabott akció végén Madarász érkezett a hosszú oldalon, aki közvetlen közelrÅ‘l már nem tudott hibázni. 0:1, ez pedig egyúttal a félidei eredményt is jelentette.

 

A második félidÅ‘ben szisztémát váltottunk, remélvén, hogy a játékunk gördülékenyebbé válik és könnyedén pontot tehetünk a meccs végére. Adódtak is a csapat elÅ‘tt lehetÅ‘ségek, azonban újabb gólt nem sikerült begyötörni, így ahogy telt-múlt az idÅ‘, egyre körömrágósabbá kezdett válni a csata. A hajrában mindent egy lapra feltéve támadtak a monoriak, mi pedig egyre inkább a védekezésre voltunk berendezkedve. Óriási lehetÅ‘ségek adódtak hazai oldalon, ám hol egy iváncsai láb tudott épp idÅ‘ben közbeavatkozni, hol pedig Å‘k puskázták el az elÅ‘ttük adódó lehetÅ‘ségeket, így végül Madarász korai gólja szolgáltatta számunkra a három pontot.

 

Az eddig mutatott játékunkhoz képest kevésbé működött olajozottan a gépezet, viszont minden apró gyÅ‘zelmet meg kell becsülni, és hogy a nehézkes futball ellenére is csapatmunkával ezúttal is sikerült felülmúlnunk ellenfelünket. Gratulálunk a srácoknak!

 

 

 

Monor — Iváncsa KSE 0:1
Gsz.: Madarász

 

 

 

Hajrá Iváncsa!