2020.02.12. 18:26

Ha szerda, akkor újabb edzőmérkőzés!

A hét közepén a szintén NB III-as Komárom VSE együttsét fogadtuk. A Nyugati-csoportban az ősszel hetedik helyen záró ellenfél ellen volt némi különleges körítése a meccsnek azáltal, hogy a vendég kispadon a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bozsik péter ült, aki a nem is olyan régen a futballt még igen magas szinten űző Kenesei Krisztiánnak is dirigálhatott. Mindezek tükrében talán nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy szervezett, jól felkészített csapattal találkoztunk.

Kezdőcsapatunk: Prokop (Schener) - Madarász, Aradi, Varga, Fekecs (Zabari) - Pribék (Nyúl), Cseszneki, Domokos, Vallejos (Tóth Z.), Hujber (Schnierer) - Nagy R (Killer).

Az első félidő különösen jó iramú és lüktető játékot hozott, ahol közelebb álltunk a vezetés megszerzéséhez, hiszen Nagy, vagy Aradi is nagyon közel járt a gólhoz. Azért a vendégek is jelezték, hogy a pályán vannak, hiszen Prokopnak két nagyobb védést is be kellett mutania. A félidő utolsó perceiben aztán sikerült megszereznünk a vezetést. Az ellenfél térfelén egy szép labdajáratást követően Cseszneki került a kapuval szembe, és mintegy 18-20 méterről ledatott erős, lapos lövése a vendég kapuban kötött ki - Szép gól volt! (1-0)

A fordulást követően a félidő elején fölényben futballoztunk, és Killer révén kis híján megszereztük a vezetést is, csakhogy támadónk a tizenhatoson belülre érve kissé balról, a jobb kapufa mellé lőtt. Ahogyan az a futballban már oly sokszor lenni szokott, a nagy helyzet megbosszulta önmagát, és miután Prokopról középre jött ki egy élesen belőtt beadás, a labda pedig pont egy vendég támadó elé, pontosabban a fejére 'pattant', egalizált a Komárom. (1-1)

A második játékrész derekára mindkét kezdőcsapat alaposan megváltozott, jöttek a cserék.

Az utolsó percekben mindkét oldalon akadt egy-egy hatalmas gólszerzési lehetőség, ám miután Nyúl közeli perdítését egy Cseszneki beadás után bravúrral védte a vendég kapus; a túloldalon pedig Kenesei közelről kétszer is a kapufára kotora a játékszert, maradt a döntetlen. Ha bajnoki mérkőzés lett volna, talán jogosan mondhatnánk rá, hogy igazságos döntetlen született!

Folytatás szombaton, a Bicskei TC ellen, Iváncsán, 11:00-kor!

HAJRÁ IVÁNCSA!