2019.09.10. 08:19

Háromból három!

"Hétvégén a mindig, mindenkire veszélyes Budapest Honvéd MFA II. csapatához látogattunk. Csapatunkban Prokop Rotislavra piros lap, Balogh Lászlóra sérülés miatt nem tudtunk számítani.

A pálya talaja messze volt az ideálistól, ennek ellenére mindkét csapat a rövidpasszos játékra helyezte a hangsúlyt. Tulajdonképpen a mérkőzés  első komolyabb lehetőségéből a 7. percben megszereztük a vezetést. Vallejos szerzett labdát a felezőnél, majd a 2-3 húzásból végigvitt akcióból, Cseszneki lőtt 17 méterről látványos gólt. (0:1)

A vezetésünk után a hazaiak megpróbáltak rákapcsolni, de egy büntető gyanús lehetőségen kívül, nem tudtak  gólhelyzetet kidolgozni. Csapatunk nagyon fegyelmezetten védekezett, és a megszerzett labdákból több alkalommal is jól építkeztünk. Hiába birtokolta többet a labdát Honvéd, a gól inkább a mi játékunkban volt benne.

A második félidő első 10-15 perce kiegyenlített játékot hozott, majd a hazaiak az egyenlítés érdekében eggyel magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak. Ekkor egyértelműen fölénybe is kerültek, közel jártak az egyenlítéshe:, ezt egy kapufa, majd egy Schener bravúr is jelezte. Sajnos nagyon magunkra húztuk az ellenfelet és távol kerültünk az ellenfél kapujától, ennek ellenére Hujber révén kettőre növelhettük volna előnyünket, de a hazai hálóőr Tomori, bravúrral védett.

A Honvéd néhány perccel a mérkőzés vége előtt járt a legközelebb a gólhoz, amikor 5-6 méterről fejelhettek kapura, de szerencsénkre a labda a felső léc érintésével hagyta el a játékteret. A 4 perces hosszabbítás sem hozott gólt, így sikerült harmadik idegenbeli meccsünket is megnyerni!

Ez a győzelem egyértelműen a bravúr kategóriába tartozik, hiszen egy nagyon jól futballozó, jól felkészített csapatot sikerült két vállra fektetnünk A csapatunk az első félidőben jól futballozott, a második félidőben pedig küzdeni tudásból és csapategységből vizsgázott jelesre, ezért egyértelműen jár a gratuláció a srácoknak!  

A Budapest Honvéd MFA II. csapatának további sok sikert kívánunk a bajnokságban!" - Bozai Attila

Bp. Honvéd II. - Iváncsa KSE 0-1 (0-1)
Gólszerző:
Cseszneki (7.)
Sárga lap: Hegedűs (20.), Darabont (76.) illetve Madarász (60.), Aradi (91.)
Piros lap: - 

Bp. Honvéd II: Tomori - Temesvári, Zvara, Lukács, Hegedűs (Komiszár, 75.), Irimiás (Nagy, 82.), Darabont, Pisont, Horváth (Kóródi, 53.), Szendrei, Kovács. Vezetőedző: Pisont István

Iváncsa: Schener - Fekecs, Aradi, Varga, Madarász - Pribék, Domokos - Cseszneki (Nyul, 86.), Hujber (Szellák, 91.), Vallejos (Szauter, 79.) - Killer. Vezetőedző: Domján Attila