2018.04.05. 13:38

Hatalmas bravúr!

Több maródi, meghatározó játékosunk hiányában, az u19-bÅ‘l felhívott Balogh Bálinttal, Juhász Bencével és Balla Patrikkal a kispadon utaztunk Tiszakécskére, a 17. fordulóból elhalasztott bajnoki pótlására. A listavezetÅ‘ TVSE az Å‘sszel nyerni tudott Iváncsán, a bajnoki címre, és az ezzel járó feljutásra hajt, így talán mondanunk sem kell, hogy mennyire fontos volt ez a találkozó a hazaiaknak, akik fej-fej mellett haladnak a PMFC-vel az élen.

A Dániel - Kónya, Aradi, Kertai, Fekecs - Imrik, Hauser, Pribék, Folmer (Majláth, 72.), Varga B. (Fazekas, 80.) - Balogh L (Balogh B., 93.). összeállításban kezdtünk.
A találkozó nagyon nem kezdÅ‘dött jól a számunkra, hiszen a hazaiak egy kisebb védelmi tanácstalanság után, szép lövéssel megszerezték a vezetést. 1:0

Ami ez után következett, az egyértelműen hidegzuhanyként érte a vendéglátókat! Varga Benca miután átkígyozótt a tiszakécskei védelmen, az utolsó ember felvágta, így jöhetett az egyébként teljesen jogos büntetÅ‘, melyet Imrik magabiztosan be is vágott 1:1
Nem sokkal késÅ‘bb ismét Imrik lett az egyik fÅ‘szereplÅ‘, miután balról remekül ívelt szögletbÅ‘l Aradi fejére, aki a kapuba csúsztatott. 1:2

Fordításunk alaposan megzavarta a hazaiakat, akik bÅ‘ egy óra után kezdtek csak magukra találni! Addig Balogh a második félidÅ‘ elején akár növelhette volna az elÅ‘nyünket is, de ravasz lövése pár centivel elkerülte a kaput. Vezettünk még ígéretes támadásokat, ám amikor a Tiszakécske mindent egy lapra feltéve jött elÅ‘re, hÅ‘siesen védekezve álltuk a sarat.

Ahogy a mondás is tartja: "Jó csapatnak van szerencséje!" - Elhihetjük, hogy jó csapatunk van, amely hatalmas bravúrt végrehajtva, megérdemelten (!) elhozta mindhárom pontot a Tisza-partjáról! 

A csapat fantasztikus pillanatokat szerzett szurkolóinak! A három pont nagy lökést adhat a fiúknak; Egyébként pedig azt is jelenti, hogy megelÅ‘ztük a Dunaújváros együttesét, és a dobogó harmadik fokán az Iváncsa áll!

Fantasztikus délután volt, mely egy közös vacsorával zárult a Csalánosi Csárdában (A borítókép errÅ‘l tanúskodik.) 

Hatalmas gratuláció a csapatnak! Hajrá Iváncsa! Szombaton a Dabas ellen is!