2018.02.18. 18:13

Hétvégi eredmények...

A bajnoki rajt előtt két héttel felnőtt csapatunk szombaton a III. kerületi TVE vendége volt. (Kezdő: Dániel, Szauter, Kertai, Aradi, Fekecs, Kónya, Imrik, Hauser, Varga B., Balogh L., Büki. Csere: Zelizi, Fazekas, Folmer, Balogh B.), Az NB III. Nyugat csoportjában szereplő hazaiak ellen remekül kezdtünk, hiszen Hauser Dávid hatalmas góljával a vezetést is megszereztük. Ezt követően az ellenfél egy véleményes büntetővel előbb egyenlített, majd a fordítani is tudott.

1:2-nél megvolt a sanszunk nekünk is az egyenlítésre, ám Büki büntetőt rontott, amely megbosszulta önmagát, hiszen a vége egy védelmi megingást követően 3:1-lett a hazaiaknak.

A vereség ellenére a csapat javuló formát mutatott játékban, mely bizakodásra adhat okot. Különben is, ahogy mondják, a bajnoki rajton (március 3.) kell igazán élesnek lenni...

 

A hétvége legkellemesebb eredményét második csapatunk könyvelhette el. A Besnyő-Iváncsa II ugyanis miután megynerte csoportját Vál, Tordas és a Martonvásár U19 előtt a martonvásári téli felkészülési tornán, a másik csoporttelső (egy helyszínen két csoport indult) Martonvásár ellen játszott a döntőben. Az előzetesen jóval esélyesebb megyei I. osztályú ellenféllel szemben, remek csapatmunkával, nagyot küzdve végül 2:1-re nyertünk. Mindkét gólt Baranyai Richárd szerezte.

Gratulálunk!

 

Ugyanezen a tornán a harmadik helyért játszhatott az U19-es csapat, mely éppen Martonvásár mögött végzett a második helyen csoportjában. A fiatalok a megyei II. osztályó Vál ellen mérkőztek, és bár korábban legyőzték az Etyek és a Ráckeresztúr felnőtt csapatát, 5:2-es vereséget szenvedtek a helyosztón.