2018.02.18. 18:13

Hétvégi eredmények...

A bajnoki rajt elÅ‘tt két héttel felnÅ‘tt csapatunk szombaton a III. kerületi TVE vendége volt. (KezdÅ‘: Dániel, Szauter, Kertai, Aradi, Fekecs, Kónya, Imrik, Hauser, Varga B., Balogh L., Büki. Csere: Zelizi, Fazekas, Folmer, Balogh B.), Az NB III. Nyugat csoportjában szereplÅ‘ hazaiak ellen remekül kezdtünk, hiszen Hauser Dávid hatalmas góljával a vezetést is megszereztük. Ezt követÅ‘en az ellenfél egy véleményes büntetÅ‘vel elÅ‘bb egyenlített, majd a fordítani is tudott.

1:2-nél megvolt a sanszunk nekünk is az egyenlítésre, ám Büki büntetÅ‘t rontott, amely megbosszulta önmagát, hiszen a vége egy védelmi megingást követÅ‘en 3:1-lett a hazaiaknak.

A vereség ellenére a csapat javuló formát mutatott játékban, mely bizakodásra adhat okot. Különben is, ahogy mondják, a bajnoki rajton (március 3.) kell igazán élesnek lenni...

 

A hétvége legkellemesebb eredményét második csapatunk könyvelhette el. A BesnyÅ‘-Iváncsa II ugyanis miután megynerte csoportját Vál, Tordas és a Martonvásár U19 elÅ‘tt a martonvásári téli felkészülési tornán, a másik csoporttelsÅ‘ (egy helyszínen két csoport indult) Martonvásár ellen játszott a döntÅ‘ben. Az elÅ‘zetesen jóval esélyesebb megyei I. osztályú ellenféllel szemben, remek csapatmunkával, nagyot küzdve végül 2:1-re nyertünk. Mindkét gólt Baranyai Richárd szerezte.

Gratulálunk!

 

Ugyanezen a tornán a harmadik helyért játszhatott az U19-es csapat, mely éppen Martonvásár mögött végzett a második helyen csoportjában. A fiatalok a megyei II. osztályó Vál ellen mérkÅ‘ztek, és bár korábban legyÅ‘zték az Etyek és a Ráckeresztúr felnÅ‘tt csapatát, 5:2-es vereséget szenvedtek a helyosztón.