2020.02.13. 11:20

Hivatalos - Három új játékos érkezett!

Igyekeztünk bemutatni új játékosainkat.Tóth Zoltánnak, Zabari Dávidnak valamint Nagy Richárdnak ugyan azt az öt kérdést tettük fel. Reméljük válaszaik kicsit segítenek megismerni őket. Íme a kérdések, alattuk a játékosok válaszaival. 

1. Mutatkozz be kérlek a szurkolóknak, mesélj magadról, eddigi pályafutásodról.

Nagy Richárd: "Üdvözlök mindenkit. A karrieremről pár szóban: 22 éves vagyok, a Vasas Akadémián nevelkedtem, majd onnan kerültem Siófokra az NB2-be, ahol sikerült szerencsére jó pár mérkőzést játszanom. Siófokról Jászberénybe igazoltam, majd fél év után jött egy Erzsébeti kitérő, aztán a sors is úgy akarta, hogy Gyöngyösön folytassam a pályafutásomat. Itt sajnos csak fél évet töltöttem a klub anyagi gondjai miatt, majd érkezett az Iváncsa megkeresése." 

Zabari Dávid: "24 éves vagyok, a Szeged csapatától érkeztem, ahol 2013-tól futballoztam. Bal oldali játékos vagyok, balhátvéd pozícióban érzem a leginkább otthonosan magam, de bal szélen is bevethető vagyok."

Tóth Zoltán: "7évig a Főnix Gold FC-ben nevelkedtem, utána az MTK-hoz kerültem ott 4 évet töltöttem, majd az előző fél évben a szlovén NK Nafta csapatában voltam. Januárban töltöttem a 20. életévemet."

2. Mikor hallottál először az Iváncsai klubról?

Nagy Richárd: "Az Iváncsai klubról egy volt edzőmtől hallottam, aki sok jót mesélt a klubról. Mint NB-s játékos, azért természetesen követtem a bajnokságok eredményeit, így az NB3-as csapatok erőviszonyaival a tabellák alapján tisztában voltam."

Zabari Dávid: "Amikor még a Szeged színeiben játszottam, egy bajnokságba kerültünk az Iváncsával. Mind a két mérkőzésen jól teljesítettek, jó benyomást tettek rám is."

Tóth Zoltán: "Az Iváncsai csapatról régóta tudomásom van, mivel én is Fejér megyei lakos vagyok."

3. Felidéznéd, hogyan jött az iváncsai megkeresés?

Nagy Richárd: "Domján Attila keresett meg, hogy szeretnének egy támadót igazolni és hogy lenne-e kedvem csatlakozni a klubhoz!"

Zabari Dávid: "Ismertük egymást a vezetőedzővel, aki jelezte felém a télen, hogy megnézné, hogyan teljesítek a csapatban. Két napig voltam próbajátékon, ez alapján úgy tűnt sikerült meggyőznöm a szakmai stábot."

Tóth Zoltán: "A konkrét megkeresés a vezetők felől érkezett, akik régóta ismernek engem. Több alkalommal is játszottam már korábban az Iváncsa ellen, ezeken a találkozókon úgy tűnik megtetszhetett a játékom."

4. Vannak ismerőseid a csapatban? Milyen volt az első benyomásod?

Nagy Richárd: "Igen vannak, 3-4 embert is ismerek régebbről! Nagyon pozitívak az első benyomások, mind a társakról, mind a szakmai stábról. Az első pillanattól kezdve egyértelmű, hogy kemény munka folyik."

Zabari Dávid: "Nincsenek! Már csak ezért is szeretnék mihamarabb beilleszkedni. Úgy látom, hogy egy nagyon jó társasághoz kerültem. Kíváncsian várom, mit hoz a jövő."

Tóth Zoltán: "Több ismerősöm is van a csapatban, legjobban Killer Mátét ismerem, akivel szomszédok vagyunk és már gyermekkorunkban is minden nap együtt fociztunk. Az első benyomásom a csapatról abszolút pozitív, úgy érzem, mindenki jól fogadta az érkezésem."

5. Egyéni és csapatszinten milyen célokat fogalmaznál meg a tavaszra? 

Nagy Richárd: "Úgy gondolom a csapat alkalmas arra, hogy a dobogóra odaérjen! Egyéni céljaim természetesen alapemberré válni a csapatban és minél több gólt szerezni. De úgy is mondhatnám, hogy ez csak másodlagos, hiszen első a csapat, majd az egyéni célok. Továbbá, szeretném magam maximálisan elfogadtatni a társakkal, akiknek szeretném kivívni a bizalmukat!"

Zabari Dávid: "Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak, és segíteni őket a sikerek elérésében. Úgy gondolom, ha mindenki a képességéhez mérten fog játszani és küzdeni, akkor a tavaszi szezon még jobb is lehet, mint az őszi! Szeretnénk minél előrébb végezni a tabellán!"

Tóth Zoltán: "Jó lenne minél több alkalommal kezdőként pályára lépni, és élni a lehetőséggel, jó teljesítménnyel meghálálni a bizalmat. Csapatszinten úgy érzem, reális cél lehet a dobogó. A szurkolóknak is kedvezve, szimpatikus, szórakoztató focival készülünk gyűjtögetni a pontokat."

 

(Borítókép: ngtln.hu)