2018.03.27. 11:39

"Igen, sok embernek okoztunk meglepetést!"

 
A nyáron Mórról érkező Cseszneki Richárddal beszélgettünk...
 
Hogyan érzed magad Iváncsán?
Nagyon jól! Remek a közösség, az öltözői hangulat! Akármilyen is a saját hangulatom egy átlagos nap során, ha edzésre megyek, mindig jó kedvet csinálnak a srácok. Szerintem ez nagyon fontos!
 
Miképpen értékeled a csapat és saját magad első fél évét?
Az első fél évem úgy gondolom nem úgy sikerült ahogy az elterveztem. Sajnos eltiltással kezdtem, és hát volt hová felzárkóznom mind technikailag, mind pedig erőnlétben!
A csapat szuperül teljesített az őszi szezonba, sok embernek meglepetést okozva!

 

A tavaszra bekerültél a kezdőcsapatba, és jó játékkal, góllal, gólpasszokkal hálálod meg a mester bizalmát. Mit gondolsz minek köszönhető ez a formajavulás?
Igen, bizalmat kaptam az első csapatban és remélem bizonyítani is tudtam másoknak is. Úgy érzem, éltem a lehetőséggel! A formajavulásom... Nem kérdés, a sok minőségi edzésnek, és a persze csapattársaim és az edzőim bizalmának, illetve bíztatásának köszönhető!

Ha már a formajavulást említettük... A Makó elleni piros lap nem gondolod, hogy visszavet majd kicsit? Hogyan élted meg így utólag a kiállítást?
Sajnos igen, piros lappal távoztam a pályárol szombaton, de nem gondolnám hogy ez kivesz belőlem. Ugyan úgy fogok edzeni ahogy eddig, és újra bizonyítani szeretném, hogy továbbra is számíthatnak rám a csapattársaim és az edzőim! Utólag úgy érzem, meggondolatlan voltam, nem mértem fel, hogy mik lehetnek a következményei egy ilyen belépőnek. Mérges is vagyok magamra emiatt!

Szerinted mi várható a tavasszal?

Úgy gondolom, nagyon jól kezdtünk. Ezt folytatni is szeretnénk! Jó lenne a dobogó közelében maradni, vagy akár dobogós helyen végezni!