2018.03.27. 11:39

"Igen, sok embernek okoztunk meglepetést!"

 
A nyáron Mórról érkezÅ‘ Cseszneki Richárddal beszélgettünk...
 
Hogyan érzed magad Iváncsán?
Nagyon jól! Remek a közösség, az öltözÅ‘i hangulat! Akármilyen is a saját hangulatom egy átlagos nap során, ha edzésre megyek, mindig jó kedvet csinálnak a srácok. Szerintem ez nagyon fontos!
 
Miképpen értékeled a csapat és saját magad elsÅ‘ fél évét?
Az elsÅ‘ fél évem úgy gondolom nem úgy sikerült ahogy az elterveztem. Sajnos eltiltással kezdtem, és hát volt hová felzárkóznom mind technikailag, mind pedig erÅ‘nlétben!
A csapat szuperül teljesített az Å‘szi szezonba, sok embernek meglepetést okozva!

 

A tavaszra bekerültél a kezdÅ‘csapatba, és jó játékkal, góllal, gólpasszokkal hálálod meg a mester bizalmát. Mit gondolsz minek köszönhetÅ‘ ez a formajavulás?
Igen, bizalmat kaptam az elsÅ‘ csapatban és remélem bizonyítani is tudtam másoknak is. Úgy érzem, éltem a lehetÅ‘séggel! A formajavulásom... Nem kérdés, a sok minÅ‘ségi edzésnek, és a persze csapattársaim és az edzÅ‘im bizalmának, illetve bíztatásának köszönhetÅ‘!

Ha már a formajavulást említettük... A Makó elleni piros lap nem gondolod, hogy visszavet majd kicsit? Hogyan élted meg így utólag a kiállítást?
Sajnos igen, piros lappal távoztam a pályárol szombaton, de nem gondolnám hogy ez kivesz belÅ‘lem. Ugyan úgy fogok edzeni ahogy eddig, és újra bizonyítani szeretném, hogy továbbra is számíthatnak rám a csapattársaim és az edzÅ‘im! Utólag úgy érzem, meggondolatlan voltam, nem mértem fel, hogy mik lehetnek a következményei egy ilyen belépÅ‘nek. Mérges is vagyok magamra emiatt!

Szerinted mi várható a tavasszal?

Úgy gondolom, nagyon jól kezdtünk. Ezt folytatni is szeretnénk! Jó lenne a dobogó közelében maradni, vagy akár dobogós helyen végezni!