2022.06.07. 11:19

Ilyen volt a centenáriumi ünnepség!

Pünkösd vasárnapján klubunk megtartotta a COVID miatt sajnálatos módon még 2020-ról elhalasztott 100 éves centenáriumát.

DélelÅ‘tt családi nappal vártuk utánpótlás korú játékosainkat, testvéreikkel és szüleikkel egy közös játékra, edzÅ‘ink és a felnÅ‘tt csapatunk futballistáival kiegészülve. A legkisebbektÅ‘l – a legnagyobbakig mindenki labdába rúgott, egy-egy meccs erejéig még az edzÅ‘k is összeálltak a fiatalok ellen.
A remek hangulatú délelÅ‘ttöt egy közös bográcsozással zártuk.

A nap folyamán az iváncsai sport történelmébÅ‘l kiállítás nyílt; bemutattuk az erre az alkalomra kiadott, limitált számú múltidézÅ‘ könyvünket; majd a nap fÅ‘ attrakcióját, az Iváncsa – Fradi ’öregfiúk’ találkozót megelÅ‘zÅ‘en átadásra került az Iváncsa KSE történelmét elindító Károlyi István névtáblája a sporttelepen.

A délután megrendezett, Bánki ’Dodóval’, Telek Andrással, Dejan Milovanoviccsal, Keller Józseffel vagy a pályafutása során holland bajnoki címet is szerzÅ‘ Fischer Pállal a soraiban érkezÅ‘ korábbi ferencvárosi kiválóságok elleni találkozót a nagy meleg és a hosszú hétvége ellenére szép számú közönség tekintette meg. Az elsÅ‘ és második félidei, két eltérÅ‘ összeállítású csapatunkat, a vezetÅ‘ség által megbízott Sárai György és Rákász Kornél állította össze. Sokáig vezettünk is a közönségszórakoztató mérkÅ‘zésen, amelyen végül a nagyobb rutin diadalmaskodott.
A gálameccs – ahogy az egész nap - nagy sikert aratott, mondhatni tökéletes lezárása volt egy újabb futballünnepnek Iváncsán!

 

(Boítókép: Piroska János)