2019.04.08. 21:46

"Jár a gratuláció így is a csapatnak!"

"Több hiányzónk is volt hétvégén, Fekecs és Szauter sérülés, Büki eltiltás, míg Berényi munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott, ennek ellenére a győzelem reményében utaztunk Dabasra.

A két csapat között egy pont volt a különbség a hazaiak javára, így tudtuk, hogy győzelmünk esetén fel tudunk lépni a hatodik helyre.

Óvatosan kezdett mindkét csapat, az első 15 percben a kapuk nem forogtak veszélyben, inkább mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. A 20. percben szabadrúgáshoz jutottunk, kb. 25 méterre a hazaiak kapujától.

A labda mögé Hujber állt és elemi erővel meglőtt labdája, utat talált a hálóba. 0:1 Nem sokkal a gól után Madarász beadását Miklósvári lőtte 12 méterről kapura, de sajnos egy védőben elakadt a lövés.

A hazaiak a hátrány tudatában próbáltak rákapcsolni, de eléggé kiismerhető volt a játékuk, veszély csak a pontrúgásaikban volt, azzal viszont többször meggyűlt a bajunk. A legközelebb a gólhoz a 45. percben jártak, amikor egy baloldali beadást  6 méterről fejeltek rá, de Dániel hatalmas bravúrral védett.

A második félidő rosszul kezdődött számunkra.  Az 51. percben egy szöglet után, a hosszúra átszálló labda egy fejes után lecsorgott, amit a hazaiak védője Eördögh 2 méterről a kapuba kotort. 1:1

 A gól felrázta csapatunkat és néhány perc múlva kevésen múlott a vezetésünk. Egy szélről beadott labda átszállt a hazai kapus felett, Hujber kapura lőtte, de a gólvonalról kivágták, amiből Miklósvári ismételt, de a védők végül szögletre mentettek. Egyértelműen mi irányítottuk a játékot, a hazaiak a kontrákban és a pontrúgásaikban bízhattak. Az utolsó sípszóig nyílt volt a mérkőzés, mindkét csapat megpróbálta a maga javára eldönteni a meccset, benne lógott a levegőben a gól, de végül egyik csapat sem tudott betalálni.

Annak ellenére, hogy győzelmi reményekkel utaztunk Dabasra, nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal, mivel egy remek csapat ellen értünk el értékes döntetlent, egy jó iramú, paprikás hangulatú mérkőzésen!

Jár a gratuláció csapatunknak!"

FC Dabas - Iváncsa KSE 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Eördögh (51.)illetve Hujber (18.)
Sárga lap: Erős R. (27.), Erős K. (38:) Csendes (71.), Eördögh (92.) illetve Folmer (48.), Kertai (90.)

FC Dabas: Sebestyén - Monár S., Molnár P., Csendes, Szántó (Szenes, 76.), Sándli (Balanescu, 56.), Fitos, Crkvenjakov, Erős R., Fritz, Eördögh. Vezetőedző: Erős Károly

Iváncsa KSE: Dániel - Balogh L., Kertai, Miklósvári (Balázsovics, 72.), Hujber (Barrtha, 93.), Varga B., Szellák, Aradi, Cseszneki (Folmer, 46.), Pribék, Madarász, Vezetőedző: Domján Attila