2020.02.22. 09:44

Kemény és nehéz hetet zártunk Cegléden!

 

"A keddi Mol Fehérvár II. mérkÅ‘zés után, pénteken 17:00 órakor újabb erÅ‘próba várt csapatunkra. Az ellenfél ezúttal az NB III. keleti csoportjában 3. helyen álló Ceglédi VSE volt.

Ezúttal is viszonylag szűk kerettel vágtunk neki az útnak, mivel 13 mezÅ‘nyjátékos és egy kapus alkotta az utazó keretet. Viszont volt egy különlegessége az eddigi mérkÅ‘zésekhez képest, műfű helyett egy jól elÅ‘készített füves pályán játszottunk.

Csapatunkban egy változás történt a keddi meccshez képest, kapunkat Schener Bálint védte, elÅ‘tte a Madarász, Aradi (Nyúl), Varga, Fekecs - Pribék, Domokos (Hujber), Cseszneki - Tóth, Killer (Nagy), Zabari csapat lépett pályára.

Kiegyenlített mezÅ‘nyjáték után egy saját térfélen eladott labdából szereztek vezetést a hazaiak. 1:0

Ezt követÅ‘en egyértelműen többet birtokoltuk a labdát és tartózkodtunk az ellenfél térfelén, de a hazaiak kapujára kevés veszélyt jelentettünk. Lassan, pontatlanul játszottunk, ezért nem tudtuk megbontani a jól záró Cegléd védekezését.
A második félidÅ‘t a lehetÅ‘ legrosszabbul kezdtük, hiszen egy perc sem telt el és máris két gól volt a különbség. A saját térfelünk közepén könnyelműen elpasszoltunk egy labdát, amit a hazaiak köszöntek szépen, és ki is használták az ajándékot! 2:0

A gól után átvettük a játék irányítását és folyamatosan az ellenfél térfelén tartózkodtunk, de rengeteg technikai hiba jellemezte csapatunkat, ezért nem tudtunk helyzeteket kialakítani. A Cegléd kontrákra rendezkedett be, amiben volt is veszély, de a harmadik gól mégsem így született, hanem egy eladott labdából 15 perccel a meccs vége elÅ‘tt. 3:0

A mérkÅ‘zésen a hazaiak jobban alkalmazkodtak a pálya talajához (ami nem meglepÅ‘, hiszen velünk ellentétben Å‘k már füvön is készültek) és megérdemelten nyerték meg a mérkÅ‘zést.

A héten csapatunk két mérkÅ‘zést is játszott és mivel szinte azonos összetételben, így játékosaink többsége 180 perces terhelést kapott, ami jól szolgálja a bajnokságra való felkészülést!" - Bozai Attila

(Borítókép:worldsoccer.com)