2020.08.09. 21:22

Kezdésként kiütéses siker hazai pályán...

Nagy múltú ellenfelünk ellen jó iramban kezdődött a mérkőzés. A több pontatlanság ellenére a felek becsülettel mentek előre, lüktető volt a találkozó. 

Az első ígéretes lehetőség már a második percben Tóth Zoltán előtt adódott, aki egy jobb oldali szöglet után közelről fejelhetett, ám egy beugró védő blokkolni tudott. A meccs ezen szakaszában a vendégeknek is meg voltak a maguk apróbb lehetőségei: az egyik ilyen alkalmával Porkopnak kellett résen lennie egy szögletnél.

A 29. percben a meccs addigi legnagyobb lehetőségét kaptuk ajándékba egy, a Varga Bencét a tizenhatoson belül látványosan lerántó védőnek köszönhetően. Az ítélet: tizenegyes. A labda mögé Nichenko Igor állt, akinek rosszul helyezett büntetőjét hárította Halasi kapus. 

A kimaradt büntető mintha a vendégeket bizonytalanította volnael, hiszen egy eléggé látványos összeomlást mutattak be az első félidő hajrájában. Csapatunk ezt ki is használta! Sorrendben: előbb Vallejos érkezett menetrendszerűen a magát a kapuig cselező Tóth keresztbe adására; másodszorra ismét Vallejos szerzett gólt, nagyjából 20 méterről, jobbról befelé húzva, kegyetlenül kilőve a rövid felső sarkot; majd Domokos bombája zárta le az első félidőt. 

Egy, a 39. és a 43. perc közötti bő öt perces periódusnak köszönhetően lényegében el is dőlt a talákozó!

A második félidőben egy hitehagyottá váló, önbizalmát vesztő Vác ellen, lendületes, olykor szemre is igen tetszetős futballt játszva további három gólt szereztünk: Vallejos, Domokos és végül Cseszneki révén.

A találkozó első fél órája alapján még ha talán kicsit túlzó is a különbség,a csapat maximálisan kiszolgálta a szép számú közönségét! 

HAJRÁ IVÁNCSA!
Folytatás szerdán, Hódmezővásárhelyen, 17:30-as kezdéssel!

 

Iváncsa KSE - Vác FC 6-0 (3-0)
Gólszerzők:
Vallejos (39., 40. és 51. - utóbbit büntetőből), Domokos (42. ás 64.), Cseszneki (82,)

Iváncsa: Prokop - Madarász, Aradi, Varga B., Fekecs - Pribék (Gera, 64.), Szellák, Domokos - Vallejos (Suszter, 77.), Tóth Z., Nichenko (61.).

Vác: Halasi - Kasza, Ódé, Szalánszki, Bonivárt, Sóron (Magos, 72.), Torda (Karabacak M., 46.), Szenes, Lukács (Sárosi, 55,), Zámbó, Sorecz.