2020.03.05. 09:18

Kezdődik a tavaszi szezon!

Elégedett vagy a felkészüléssel? 

"Felemás érzéseim vannak. A felkészülés rendben volt. Jól tette oda magát a csapat. Ami bosszantó, hogy a három komolyabb sérültünk (Balogh, Szellák, Király) felépülése nem úgy halad, ahogy elterveztük. Melléjük még Szauter is csatlakozott egy hasfalsérüléssel és tetézve a bajokat Pribék Patriknak eltörött a keze a hétvégi mérkőzésen."


Mit gondolsz erősödött a csapat, bővültek a télen a varriációs lehetőségek? 

"Ha a sérültjeink rendben lennének akkor azt mondanám, hogy igen. Így nagyon szűkös lesz a keretünk a márciusi mérkőzéseken. Nem is beszélve arról, hogy rövid a tavaszi szezon. Amire mindenki utoléri magár már vége is lesz. Eszközök hiányában csak a szemünkre és a tapasztalatokra támaszkodhatunk amikor a sérülések megelőzéséről vagy a rehabilitációról beszélünk."

Ha a főpróba nem is sikerült a legjobban, az előadás attól még lehet jó, sőt! Mit várhatunk a Kelen SC ellen?  

"Soha nem foglalkoztatott a felkészülési meccs eredménye. 12-13 ember csinálta végig a felkészülésünket, nem csodálkozom, hogy a végére kicsit tompább lett a társaság. Ez egy nagyon másik Kelen lesz mint az őszi mérkőzésen. Minőségi jó játékosokkal erősítették meg a keretüket. Biztos vagyok benne, hogy egy jó iramú mérkőzés lesz, mert támadólag fog játszani mindkét csapat!"

Egy jó rajt nyilván fontos (...) mégis, milyen tavasszal lennél elégedett? 

"Feljebb lépni nem realitás, de ezt a pozíciót jó lenne megtartani. Akkor már nagyon elégedett lennék." 

A Kelen SC elleni bajnoki találkozónk vasárnap 14.30-kor kezdődik, a Csepel stadionban.
Sok sikert kívánunk a tavaszi nyitányon, Hajrá Iváncsa!