2020.02.15. 17:39

Kő kemény felkészülési találkozót abszolváltunk sikerrel!

 

Kellemes, szinte tavaszias időben kezdődött a Bicske elleni felkészüli mérkőzés. Csapatunk a Prokop - Madarász, Aradi, Varga, Fekecs - Pribék, Domokos, Cseszneki - Tóth, Killer, Vallejos összeállításban kezdett. Már a 3. percben közel jártunk a vezetés megszerzéséhez, hiszen Domokos lépett ki a védők közül és már csak a kapussal állt szembe, de vendégek hálóőre bravúrral hárított.

A 10. percben egy formás baloldali támadás végén Fekecs beadását Tóth lőtte nagy helyzetben az oldalhálóba, majd néhány perc múlva ismét ő lőtt éles szögből kevéssel kapu mellé. Továbbra is mi irányítottuk a játékot, de komoly helyzetet nem tudtunk kialakítani a jól záró vendégek ellen. Sajnos a 20. percben egy kényszerű cserét kellett végrehajtanunk sérülés miatt, ekkor Vallejos helyére Hujber állt be.

Az első félidő utolsó negyedórája sajnos nem a játékról szólt. Ekkor több durva belépő borzolta a kedélyeket mindkét oldalon (Cseszneki helyett Zabari és Killer helyett Nagynak ekllett kényszerűségből pályára lépnie) - Paprikás hangulatban vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidő szerencsére már ismét a játékról szólt, aminek hamar meg is lett az eredménye: Tóth forgatta meg védőjét és lövésébe csak beleütni tudott a Bicske kapusa. (1:0)

Pár perc múlva már két gól volt a különbség. Ekkor egy baloldali támadás végén Zabari tört be a tizenhatoson belülre, ahol már csak szabálytalanul tudták megállítani. A büntetőt Nagy magabiztosan értékesítette. (2:0) Nem sok hiányzott a haramdik gólhoz sem, de Hujber lövését bravúrral védte a vendégkapus.

Ezután a vendégek percei következtek. Egy tengelyben elpasszolt labdából Vargát indították le, aki éles szögből lőtte ki a rövid felső sarkot. (2:1)

Újabb cserék következtek, Prokop helyett Schener, Pribék helyett Schnierer és Aradi helyett Nyúl lépett pályára. Nem sokkal később egy utolsó emberként elcselezett labdából egyenlített a Bicske, Varga révén. (2:2)

Csapatunk nem elégedett meg a döntetlennel és egy szép támadás végén Domokos lőtte ki a rövid felső sarkot, és ezzel beállította a 3:2-es végeredményt.

Jövő héten újabb két mérkőzés következik, előbb kedden a MOL Fehérvár II., míg pénteken a Cegléd vendégei leszünk!

(facebook.com/2060blog - Bicske 2060 blog)