2021.06.26. 11:27

Lezárult egy szép és sikeres korszak!

Klubunk szomorúan, ugyanakkor büszkeséggel telve jelenti be, hogy Domján Attila és segítője, Bozai Attila a másodosztályú Siófok együtteséhez szerződik.
 
A páros 2017 nyara óta irányította csapatunkat, szebbnél-szebb és sikeresebbnél-sikeresebb szezonokat zárva.Sosem fogjuk elfelejteni a közös időszakot, azt, hogy az Iváncsa KSE történelmének első NB 3-as idénye egyből egy bronzéremmel kezdődött; majd feltéve a koronát arra a bizonyos 'I'-re, bajnoki aranyéremmel búcsúzhatunk egymástól.
 
Sok sikert, és szép eredményeket kívánunk Domján Attilának és Bozai Attilának, akik nagy lehetőséget kaptak edzői karrierjük további szakaszát tekintve!
 
Hosszabb tárgyalások után eldőlt az is, hogy csapatunk új vezetőedzője, Nagy Árpád lesz.
A rákosmenti kötődésű szakember 13 éve edzősködik, az RTK-nál és az RKSK-nál, azaz szinte karrierje eddigi részében, végig a 17. kerületben dolgozott. Az elmúlt idényben először ülhetett felnőtt csapat kispadjára - szeretett klubját, az RKSK-t a kieső helyekről, a középmezőnybe vezetve.
 
A fiatal szakembert, taktikailag jól felkészült edzőnek tartják, aki jól használja a játékosai erényeit, és játékosprofilokhoz igazítottan alakítja ki a taktikát.
 
Sok sikert kívánunk Nagy Árpádnak a bajnokcsapat irányításához!
 
 
Megjegyzés: Csapatunk keretében is történtek már jelentősebb változások, ezekről a következő napokban részletesebben is beszámolunk majd!
 
HAJRÁ IVÁNCSA!