2019.08.19. 13:46

Magabiztos győzelem hazai pályán!

"A harmadik fordulóban az újonc Kelen SC-t fogadtuk, akik az elmúlt 2 fordulóban 1 pontot szereztek. Egy szervezett, fegyelmezett futballt játszó vendég csapatra készültünk az ellenfélrÅ‘l szerzett információk alapján. Több hiányzónk is volt, mivel Királyra bokasérülés, Domokosra és Vallejosra adminisztratív okok miatt nem számíthattunk, ráadásul Szellák szombat este belázasodott, így Å‘ sem tudott pályára lépni. Azért pozitívum is akadt, gólkirályunk Balogh László vállalta a játékot.

Rögtön a kezdés után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és már az 5. percben közel jártunk a vezetés megszerzéséhez. Hiába birtokoltuk folyamatosan az ellenfél térfelén a labdát, és kerültünk rengeteg alkalommal a védelmük mögé a széleken,  a befejezésekben nem volt meg a kellÅ‘ pontosság. A pálya tengelyét jól lezárta a vendégcsapat és sajnos kevés átlövéssel próbálkoztunk. Ezek egyike Cseszneki 18 méteres felsÅ‘ sarokba tartó bombája volt, amit hatalmas bravúrral védett a vendégek kapusa, majd Balogh alsó sarokba tartó lövését is ki tudta tolni a hálóÅ‘r. A Kelen a kontráiban bízott, amire nagyon oda kellett figyelnünk, de az elsÅ‘ félidÅ‘ben ezt jól megoldottuk.

A második félidÅ‘re még élesebben jött ki a csapatunk és csak idÅ‘ kérdése volt, hogy mikor fogjuk megszerezni a vezetést. Sokat nem kellett várnunk, hiszen a 48. percben Cseszneki szögletét Aradi fejelte be. (1:0)

A gól után a vendégek megpróbáltak ritmust váltani, volt is veszély a játékukban, de a 62. percben Pribék lekészítésébÅ‘l Hujber 17 méterrÅ‘l megszerezte csapatunk második gólját. (2:0)

Továbbra is támadásban maradtunk, rengeteg helyzetet kidolgoztunk, de a vendégek kapusa több bravúrt is bemutatott, viszont a 68. percben már Å‘ is tehetetlennek bizonyult. Ekkor Aradi nagyszerű lövésének tapsolhattak a nézÅ‘k: 16 méterrÅ‘l bombázott a hosszú felsÅ‘be. (3:0)

Tovább növelhettük volna az elÅ‘nyünket, de a Kelen kapusa nagyszerű napot fogott ki. Már-már úgy tűnt,hogy ez marad a végeredmény, de a 92. percben szabadrúgáshoz jutottunk 22 méterre a vendégek kapujától. Aradi állt a labda mögé és gyönyörűen csavart a rövid felsÅ‘be, ezzel megszerezve saját maga harmadik, csapatunk negyedik gólját. (4:0)

A hatalmas hÅ‘ség ellenére jó iramú mérkÅ‘zést játszottak a csapatok, ahol végig kézben tartottuk az irányítást és ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk, egy jól szervezett, kemény, de sportszerű futballt bemutató csapat ellen.

Külön öröm, hogy két 16 éves utánpótlás játékosunk is pályára lépett, Kökény Dorián és Lakakisz Nikolaosz révén!

Nagy gratuláció jár a csapatnak. Több kiemelkedÅ‘ egyéni teljesítmény mellett, meg kell említeni Aradi Csabát, aki belsÅ‘ védÅ‘ létére, még ha nem is klasszikus, de mesterhármast ért el!

Sok idÅ‘ nincs az ünneplésre, készülünk tovább, mert a jövÅ‘ héten a bajnoki cím egyik várományosához, Kecskemétre látogatunk.

A Kelen SC-nek további sok sikert kívánunk a bajnokságban!" - Bozai Attila

Iváncsa KSE - Kelen SC 4-0 (0-0)
GólszerzÅ‘:
Aradi (48., 68., 92.) Hujber (62.)
Sárga lap: Fekecs (14.), Madarász (30.), Pintér (47.) illetve Megyesi (41.), Kádár (56.)
Piros lap: -

Iváncsa: Prokop - Madarász, Aradi, Varga, Fekecs - Pintér, Pribék - Szauter (Killer, 64.), Cseszneki, Hujber (Kökény, 82.) - Balogh (Lakakisz, 88.). VezetÅ‘edzÅ‘: Domján Attila

Kelen: Balogh P. - Módly, RÅ‘thy, Kasza, Balogh B. (Kiss, 70.), Kádár, Dankó, Krajnc (Singh, 70.), Megyesi, Könczey, Koós (Szabó, 74.). VezetÅ‘edzÅ‘: Harmati Tamás

(Borítókép: Kelen SC Facebook)