2018.10.08. 13:36

Megérdemelt győzelem!

A sárga lapok miatt eltiltott Balogh László távollétében a Dániel - Kertai, Aradi, Fekecs, Madarász, Szauter (Varga B., 60.), Szántó, Cseszneki, Büki (Huszty, 77.), Pribék, Bognár B. (Berényi, 72.) összeállításban kezdtünk (A kispadon ült még Illés, Kovács D., Bartha).

Jobban kezdtek a vendégek, akik Markó révén már a 3. percben veszélyeztettek. Az első félidő nagy részére igaz, hogy a játék főleg a mezőnyben folyt, a kapuk előtt pedig inkább a Kecskemét dolgozott ki több lehetőséget. Ugyanakkor ha Aradi, senkitől sem zavartatva Fekecs beadásátl nem Mészáros kapus kezei közé lövi, a szünetre iváncsai vezetéssel vonulnak a felek (...)

(...) A fordulást követően ismét a vendégek voltak aktívabbak, azonban csapatunk meg tudott újulni, és így át is vettük az irányítást és a kezdeményezést.

Próbálkozásaink a 73. percben érettek góllá, amikor is Büki értékesítette a Bognár Bence akasztásáért megítélt tizenegyest. (1-0) A gól után támadásban maradt a csapat: a 80. percben előbb Berényi lőtt hatalmas helyzetben Mészáros kapusba; Majd nem sokkal később Cseszneki remek csel után, nagyjából 18 méterről leadott lövésénél ismét Mészáros bravúrja tartotta meccsben a vendégeket. A találkozó forgatókönyvéhez tartozik az is, hogy az előbb említett két lehetőségünkk között Dániel is bemutatott egy nagy védést, megóvva kapuját a góltól.

A 87. percben végül minden eldőlt! Egy jobb oldali szögletrúgás után Aradi fejelt Berényi elé, aki ezúttal közelről már nem hibázott! (2-0)

Összességében elmondható, hogy egy nagyon masszív, jó csapat ellen, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Gratulálunk a csapatnak, és mielőbbi jobbulást kívánunk az elsőre komolyabbnak tűnő sérülést szenvedő Bükinek!

HAJRÁ IVÁNCSA!

(Borítókép: Kecskeméti TE Facebook)