2021.01.31. 12:55

"Megfogyva bár, de törve nem..."

Szombaton a hosszú és nehéz hetek után az első felkészülési mérkőzésünkre is sor került. Ellenfelünk a Pest megyei bajnokság dobogóján álló Dunaharaszti együttese volt. A vendégek nagyon komolyan megerősítették csapatukat, hiszen a téli átigazolási szezonban szinte a teljes NB3-as taksonyi csapatot átigazolták, ezért egy színvonalas mérkőzésre volt kilátás.

Csapatunk az Ordasi - Madarász, Aradi, Szabó, Fekecs - Tóth, Szellák, Gera, Fodor,- Greksa, Horváth B. összeállításban kezdett.

Mindkét csapat nagy elánnal vetette magát a küzdelembe, ezért egy nagyon jó tempójú első félidőt láthattunk. Az első félidő közepén Fodor kapott egy nagyszerű kiugratást, egy az egyben vihette a labdát a vendég kapura, de a kapus bravúrral hárított. Néhány perc múlva már ő is tehetetlen volt, ekkor Horváth Bálint lőtt 20 méterről a hosszú felsőbe. A félidő vége előtt a vendégek közel jártak az egyenlítéshez, de Ordasi bravúrral hárított.

A második félidőben több helyen is változott csapatunk, ekkor a Prokop  -Szauter, Aradi, Szabó, Somogyvári - Szellák, Gera, Vallejos -Monori, Balogh L., Suszter összeállítással folytattuk a mérkőzést, majd 20 perc múlva újabb két utánpótlás játékosunk, Paksi Gábor és Vámosi Róbert is pályára lépett.

A tempó továbbra is jó volt, a játék minőségére sem lehetett panasz, bár az utolsó 15-20 percre már egyre több hiba fordult elő mindkét csapat játékában. A kapuk ritkán forogtak veszélyben, a gólhoz Balogh L. járt legközelebb, de a vendégek kapusa kétszer is bravúrt mutatott be.

A mérkőzés ahogyan mondani szokás, jól szolgálta a csapatok felkészülését (A vendégek a következő hétvégén már bajnoki rangadót játszanak, nekik sok sikert kívánunk!), hiszen 90 percen keresztül egy pörgős, jó iramú, kemény de sportszerű mérkőzést láthattunk! Csapatunk jövő héten újabb mérkőzést játszik, pénteken a Hatvan otthonában lépünk pályára.