2020.02.27. 09:35

Meggyőző különbségű győzelem!

Szerda este a Fejér megyei első osztály egyik élcsapatának, a Móri SE-nek a vendégei voltunk.

Csapatunk a Prokop - Madarász(Paksi G.), Aradi(Varga), Nyúl, Fekecs(Tóth Z.) - Pribék (Killer), Domokos, Hujber-Cseszneki (Paksi P.) Nagy R., Zabari összeállításban játszott.

A 10. percben Domokos indult meg az ellenfél térfelén, majd 30 méterről hatalmas gólt lőtt a felső sarokba. (0:1)

A 22. percben Zabari ugratta ki Nagyot aki okosan gurított el a kifutó kapus mellett. (0:2)

A harmadik gólunk egy nagyszerű támadás végén született. Madarász futott el a szélen, visszagurított labdájából Cseszneki ívelt Nagy lábára, aki finom mozdulattal pörgetett a hazai kapuba. (0:3)

Az első félidőben egyértelmű fölényben játszottunk, a hazai csapat kevés veszélyt jelentett a kapunkra.

A fordulás után gyorsan szépítettek a hazaiak, hiszen két perc sem telt el, és volt játékosunk Bognár Bence lőtt szép gólt 13 méterről. (1:3)

Sajnos az első 15 percben csapatunk túlságosan kényelmesen játszott és a hazai csapat is megmutatta, hogy nem véletlen a bajnokságban elfoglalt helyezésük. A 60. perc környékén Killer harcolt ki büntetőt, amit Cseszneki magabiztosan értékesített. (0:4) 

A mérkőzés utolsó negyedórájában újabb találatokat értünk el. Előbb Tóth szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén, majd egy 20 méteres vágta után kilőtte a hosszú sarkot. (0:5) ; majd Varga bólintott szöglet után a móri kapuba, ezzel beállítva az 1:6-os végeredményt.

Gólokban gazdag mérkőzést játszottunk egy képzett játékosokból álló, a futballt játszó ellenfél ellen. Csapatunk időnként kényelmesen, könnyelműen futballozott,ennek ellenére magabiztos győzelmet aratott!

A Mórnak sok sikert kívánunk a bajnokságban!