2019.01.23. 13:11

Megkezdődött a munka....

Hogy sikerült az első meccs?
Nagy elvárásunk még nem volt a mérkőzéssel kapcsolatban. Szerettük volna látni azokat a játékosokat akikkel esetleg meg tudjuk erősíteni a csapatunkat. Ezen kívül legelső sorban terhelésen van a fő hangsúly ebben az időszakban.     
 
Mik a tapasztalatok a felkészülés első napjat követően? Mindenki egészség?
Nem ez a legszerethetőbb időszak egy labdarúgó életében, de fontos a tavaszi jó szereplés érdekében, hogy elvégezzük a megfelelő mennyiségű és minőségű munkát. Tisztességesen végzi mindenki a feladatát, még ha néha szenvedve is. Kertain kívül mindenki egészséges - Neki van egy izomsérülése.   
 
Az új igazolásokról pár mondatban...
Vannak már fix érkezők. Szellák egy sokat futó, dolgos középpályás. Ilyen típusú játékos mint ő, kevés volt a keretben, ezért mindenképpen szerettünk volna igazolni erre a posztra. Hujber képzett játékos, ahogy mondani szokták, jó helyen van nála a labda. Ugyanakkor a féléves kihagyás meglátszik rajta. Sokat kell dolgoznia, hogy visszanyerje topp formáját. Balázsovics egy gyors szélső támadó. Neki sokat kell technikailag fejlődni, hogy jól oldja meg a játékhelyzeteit, viszont ő is erőssége lehet csapatunknak. 
 
Várható még változás a keretben?
Nincs kizárva, hogy egy esetleg két játékos még érkezik. Kiszemeltek vannak, de lehetőségeink behatároltak. Nem tudunk és nem is akarunk versenyezni senkivel. Az jöhet, aki ezekkel a kondíciókkal szívesen jön hozzánk, és szakmailag beleillik a képbe.   
 
Hova várja Domján Attila a csapatot a szezon végén?
Ami a terv, Biztos bennmaradás a cél. Ezt minél előbb szeretnénk bebiztosítani. Nem akarjuk az utolsó pár fordulóra hagyni a döntést. Ha helyezést kell mondanom, akkor a 6-8 között már elégedett lennék.