2018.03.26. 06:15

Meglepetés-döntetlen!

Nagyszerűen kezdÅ‘dött a találkozó csapatunk számára, hiszen gólfelelÅ‘sünk, Balogh László szűk 20 percen belül mesterhármast jegyzett. A szezonban immáron 16 találattal a góllövÅ‘listát toronymagasan vezetÅ‘ csatárunk elÅ‘bb Cseszneki beadásából fejjel, majd Szauter centerezése után lábbal volt eredményes. A harmadik gól elÅ‘tt az agilisen játsszó Cseszneki készített elÅ‘ ismét, Balogh pedig ezúttal is fejjel talált be.
A gyorsan felépített, magabiztos elÅ‘ny után a Makó mezÅ‘nyben kezdett ugyan feljönni, ám a kapunkra különösebben veszélytelen volt. Eközben Balogh meglÅ‘hette volna a negyedik találatát is, ám a kapufa ezúttal kisegítette a hazaiak kapusát. Újabb gól már nem esett az elsÅ‘ játékrészben.

A szünet után elÅ‘bb Balogh lÅ‘tt még egy kapufát, majd miután kimaradtak a lehetÅ‘ségeink, hirtelen megváltozott a mérkÅ‘zés képe. A 63. és a 64. percben gyors két góllal visszajött a mérkÅ‘zésbe a Makó. Ezt követÅ‘en mindkét csapat 10 emberrel folytatta (Cseszneki és Tóth Imre páros kiállítása után), a vendégek pedig egyenlíteni is tudtak. 3:3 után újra visszaszerezhettük volna a vezetést, igaz a makóiaknak is megvolt a sanszuk, hogy betaláljanak. Az utolsó 15 percben hiába kapcsolt magasabb sebességi fokozatra a csapat, az újabb gól elmaradt, így kisebb meglepetésre, megosztoztak a pontokon a csapatok. Ami a számunkra kisebb csalódás, ellenfelünk tartása elÅ‘tt megemelhetjük a kalapunkat, hiszen 3 gólos hátrányból visszajönni nem egy szokványos dolog. 

(Borítókép: http://www.makoifoci.hu/)

Összeállításunk: Dániel - Szauter, Aradi, Kertai (Berényi, 86.), Fekecs - Imrik (Hauser, 66.), Pribék - Cseszneki, Majláth, Folmer (Büki, 56.) - Balogh. Nem lépett pályára: Zelizi, Kónya, Fazekas, Varga B.

Mestermérleg:

"Úgy indult a meccs, ahogy azt elterveztük. Megpróbáltuk eldönteni az elsÅ‘ félidÅ‘ben a három pont sorsát, ez papíron össze is jött. Felhívtuk a szünetben a csapat figyelmét, hogy a 3-0-ról még felállhat az ellenfél és ez meg is történt. Nagyon csalódott vagyok a második játékrész miatt. Balogh László jól érzi a kaput, megtalálja a labda. Neki olyan kvalitásai vannak, amiket nem lehet tanítani, hanem születni kell rá és Å‘ ezt kamatoztatja is." - Domján Attila