2018.04.13. 12:04

"Minden csak rajtunk múlik!"

A 2013/14-es szezon óta futballozol Iváncsán, hogyan foglalnád össze ezt az idÅ‘szakot? Továbbá, miben látod a legnagyobb különbséget a megyei élvonalhoz képest?

Igen, ez az 5. évem itt Iváncsán. Nagyon jól érzem magam már az elejétÅ‘l kezdve! Minden évben nagyon jó társaság alakult ki. Az elmúlt 4 esztendÅ‘ben rendre sikerült megnyerni a megyei bajnokságot, de egyéb okok miatt egészen eddig nem tudtunk elindulni az NB III-ban.
Hogy mi a legnagyobb különbség? Nagyon más a megyei elsÅ‘ osztály illetve az NB III, fÅ‘ként a csapatok szervezettségét tekintve.

 

Mennyire dobta fel a csapatot, hogy sorra jönnek a gyÅ‘zelmek?

A sorozatos gyÅ‘zelmek egyértelműen feldobják a csapatot, de nem szabad elbíznunk magunkat, mert ebben az osztályban nincs lefutott mérkÅ‘zés. Minden meccsre ugyanúgy kell készülni. A veretlénségi szériánkat szeretnénk minél tovább kitolni!

 

Apropó a te jó játékodnak, és mondjuk a tiszakécske elleni gólodnak is köszönhetÅ‘, hogy nem szakadt meg a sorozat. Milyen érzés volt belül a pályán megélni a listavezetÅ‘ elleni diadalt?

Nagyon jól sikerült szàmunkra az a meccs! Ráadásul vesztett állásból sikerült fordítani egy jó csapat ellen. Nagyot küzdöttünk, brusztos mérkÅ‘zés volt. Külön öröm számomra az, ha a jó játék mellett gólt is tudok szerezni.

 

Legutóbb a Dabas ellen ha akadozott is a játék, a három pont meglett. Egy jó csapat ismérve ez. 

A szerdai Tiszakécske meccs benne volt még a lábakban, és szintén egy újabb rangadó várt ránk. Dabas is remek erÅ‘t képvisel, de ezen a meccsen megmutatta a csapat, hogy tud egymásért csúszni-mászni.

 

A cél mostmár nem is lehet más, mint a dobogó?

A nyáron sikerült jól megerÅ‘síteni a gárdát, és az év eleji célkitűzést, a bennmaradást már teljesítettük. Most már szeretnénk a dobogón végezni! Hétvégén nagy lépést tehetünk Szegeden ennek érdekében. Minden csak rajtunk múlik! HAJRÁ IVÁNCSA!