2022.03.01. 07:59

Nagy győzelmet arattunk!

Kisse lapos talajon kellett megmérkőznünk a jelenlegi negyedik helyezett Balassagyarmattal, ennek ellenére az első félidőben több szemre is tetszetős labdakihozatalunk és kombinatív támadásépítésünk is volt. Fölényben voltunk a meccs ezen részében a hazaiakkal szemben. A ’gyarmatiak’ jobbára a szélen próbálták megbontani védekezésünket, többször el is jutottak beadásig, azonban védelmünk stabil volt, minden esetben sikerült elhárítani a veszélyt.

A gólunk is a legjobbkor született: amikor mar a hazaiak kezdték átvenni a kezdeményező fél szerepét. Egy tetszetősebb támadás végén, egy centerezést követően Kovács Sándor gurított a hazai kapuba. (0-1)

A második félidő már merően más képet mutatott, a küzdelem is fokozódott a pályán. Egyre feszültebbé vált a találkozó, a hazaiak pedig igyekeztek minden erejüket mozgósítani az egyenlítés érdekében. Sok volt az apróbb szabálytalanság, a felívelt labda, kevés komoly helyzetet adódott.

A legközelebb a gólhoz a Balassagyarmat járt a hajrában, ám miután csak kapufáig jutottak, maradt az egy gólos iváncsai előny!

Nagy győzelmet arattunk, amellyel kézzelfogható közelségbe került immáron a tabella első fele!

GRATULÁLUNK!
HAJRÁ IVÁNCSA!

 

(Borítókép: Balassagyarmati VSE - Facebook)