2024.04.25. 09:49

Ősszel a dobogón!

Az elmúlt hétvégén hivatalosan ivéget ért a bajnokság első fele. Ennek apropóján tettünk fel pár kérdést, vezetőedzőnknek, Domján Attilának. 

 

A hétvégi, minimális különbségű győzelmünk mennyire tükrözi azt, hogy bizony kiegyenlítettek az erőviszonyok a bajnokságban?
"Minden győzelmet nagyon meg kell becsülni ebben a bajnokságban, mert kis dolgokon múlik egy-egy mérkőzés kimenetele. A Pécs kiemelkedik a mezőnyből és talán még a Szentlőrinc is. Utánuk van legalább 8-10 csapat akik nagyon hasonló játékerőt képviselnek."

Hivatalosan a harmadik helyen fejeztük be a szezon első felét. Ez igen előkelő helyezés, mégis mintha lehetne hiányérzetünk... (Gondolva itt elsősorban az év vége felé becsúszott váratlan döntetlenekre...)
"Akiben van hiányérzet az nincs tisztában az előbb említett dolgokkal és azzal sincs tisztában milyen gondokkal küzdünk a mérkőzés elötti hétköznapokban. Váratlan volt a két idegenbeli döntetlenünk a két kieső helyen álló csapat ellen, de legalább ilyen váratlan volt, hogy győzni tudtunk a Dunaújváros, Honvéd vagy a Kecskemét ellen szintén idegenben. Mindenki kapaszkodik, hogy jövőre is NB3-as csapata legyen. Minden csapat meg akarja erősíteni a keretét a télen. Nehéz tavasz elé nézünk. Sok olyan csapatot előzünk meg akik elmentek a profizmus felé, ettől mi még igen távol vagyunk."

Két előrehozott, nehéznek ígérkező mérkőzés hátra van még a 2019-es naptári évből. Mit várhatunk ezektől a találkozóktól?
"Mindkettő igazi rangadó lesz! Szeretnénk nyerni minden mérkőzésen, nem változtatunk most sem az elveinken. Hogy ez mire lesz elég azt nehéz erőre megtippelni!"

Balogh Laci hosszabb ideje sérült, Szellák is kidőlt a sorból... Milyen állapotban van most a csapat?
"16 mezőnyjátékossal vágtunk neki a szezonnak. Nem könnyű a sérülteket pótolni a szűk keretből. Balogh gyorsan kidőlt. Szerintem minden csapat megérezné ha az előző két szezon gólkirályát elveszíti hosszú hónapokra. Nem is tudta senki egy személyben átvenni a szerepét, de több játékosunk kivette a részét a gólszerzésből. Remélem a januári felkészülést már a csapattal kezdi. Szellák bokaszalag szakadást szenvedett a múlt heti edzésen. Rá is hosszú kihagyás vár. Bízunk benne, hogy vele is számolhatunk már a felkészülésben.
Rajtuk kívül is vannak kisebb sérültjeink, de talán rájuk tudunk számítani a hátralévő mérkőzéseken."

Sok sikert kívánunk a DPASE elleni vasárnapi derbin!
HAJRÁ IVÁNCSA!