2018.03.01. 19:29

REAKCIÓ!

Domján Attila a fociakobon.cafeblog.hu oldalon megjelent klubunkat érintÅ‘ interjúra reagálva:

"Amikor 2017.07.11.-én elkezdtük a felkészülést, csak hírbÅ‘l tudtam, hogy van egy Boldog Zoltán nevű kapusunk. Személyesen nem ismertem, mert nem játszottunk azonos szinten soha, fiatal edzÅ‘ként meg szégyellem, de nem voltam felkészült mindenkibÅ‘l. 2017.07.17.-én nagy örömünkre megjelent edzésen. Bár túlsúllyal érkezett vissza, legalább volt két kapusunk a foglalkozásokon. 2017.08.25.-én köszöntük meg neki az Iváncsai szereplését, mert összesen hat edzésen tudott részt venni addig. Meglepetésünkre a játékosok nagy örömmel fogadták távozásának hírét. Ekkor tudtam, hogy jól döntöttünk. Valóban megígértük, hogy segítünk csapatot találni, de akinek ajánlottuk vagy nem ismerte, vagy aki ismerte egybÅ‘l elzárkózott tÅ‘le. Ez nekem nem szimpátia kérdése. Vannak jó játékosok és kevésbé jó játékosok. Van akire lehet számítani, van akire nem lehet. Boldog Zoltánra nem tudtunk számítani… Szakmailag is úgy gondolom, hogy nem NB3-as szintű kapus. Lehet, hogy én látom rosszul, de szerintem túl magas neki a léc(…) Boldog Zoltánnak nagyon sok sikert kívánok Lajoskomáromban a bent maradásért folytatott küzdelemben.
RészemrÅ‘l lezártnak tekintem az ügyet!"    

A vezetÅ‘ség mindehhez még annyit tenne hozzá, hogy Boldog Zoltánért valóban megkapta a klub azt az ominózus összeget a Lajoskomáromtól, ellenben a télen nekünk is új kapus után kellett néznünk, ráadásul a megyei futballban "bevett" szokás, hogy a télen ingyen nem feltétlenül váltanak klubot a játékosok.
Az elnök úr pedig (...) Valóban mondta Boldog Zoltánnak, hogy számít rá, viszont a kapus hozzáállása valamint elkötelezettsége erÅ‘sen megkérdÅ‘jelezhetÅ‘ volt az új szezon kezdetétÅ‘l, nem is beszélve arról, hogy a konkurencia sem tett jót Boldog Zoltánnak.

Végezetül az Iváncsa KSE lezártnak tekinti az ügyet, és további sikeres pályafutást kíván korábbi kapusának!