2023.05.23. 21:39

Remivel zártuk a szezont

Hétvégén utolsó bajnoki mérkÅ‘zésünkhöz érkeztünk, ahol immáron bajnokként, a tabellát tekintve tét nélkül léphettünk pályára. Hogy mindenki meccsben maradjon, illetÅ‘leg hogy játékosaink jó állapotban készülhessenek az osztályozóra, a találkozón olyan labdarúgók is szerephez jutottak, akik az utóbbi idÅ‘ben kevesebb játéklehetÅ‘séget kaptak vagy kevesebbszer voltak kezdÅ‘k. A kijövetelkor kedves gesztusban részesültünk, ugyanis a hazai játékosok díszsorfallal és tapssal köszöntötték a mieinket.

 

A pályán viszont már annál kevésbé volt szívélyes a fogadtatás, ugyanis míg mi próbáltunk ügyelni arra, hogy senki se sérüljön le a sorsdöntÅ‘ mérkÅ‘zések elÅ‘tt, addig a túloldalon többször is nagyfokú vehemenciával vetették bele magukat a párharcokba. A kemény belépÅ‘ket több esetben nehéz volt szó nélkül hagyni, pláne, hogy a játékvezetÅ‘ lapok tekintetében minket jobban szankcionált, mint vendéglátóinkat. Mindemellett a játékvezetÅ‘ — bÅ‘ven véleményes keretek között — vezetÅ‘edzÅ‘nket, Tóth Andrást is elküldte a kispadról, ami hangos megrökönyödést váltott ki a magukat szép számban képviseltetÅ‘ iváncsai publikumnál.

 

Az elsÅ‘ játékrész kevés helyzetet tartogatott, inkább a második félidÅ‘ben jegyezhettünk fel komolyabb lehetÅ‘ségeket. A gólok is ezen etapban születtek, elÅ‘bb Bányai Péter köszönt be, utóbb pedig büntetÅ‘bÅ‘l vették be a kapunkat a dabasiak. További helyzetek még bÅ‘ségesen akadtak a részünkrÅ‘l, azonban újbóli mattolásra már nem sikerült késztetnünk a hazaiakat, melynek fényében 1:1-es remivel végzÅ‘dött a két gárda indulatoktól sem mentes összecsapása.

 

A lefújás után persze már az örömködés feledtette a meccs heves mivoltát, lévén azt követÅ‘en a díjátadóra került sor, ahol a csapat átvehette az elsÅ‘ségért járó aranyérmeket és a velejáró serleget is.

 

Gratulálunk a játékosoknak, edzÅ‘knek, szakmai stábnak és mindazon embereknek, akik valamilyen módon segíteni tudták csapatunk elÅ‘remenetelét. Ez már önmagában elismerésre méltó eredmény, azonban hátradÅ‘lni még nem szabad, ugyanis május 28-án és június 4-én 17:30-as kezdésekkel még hátra van két, Kozármisleny elleni sorsdöntÅ‘ csata, ami arról dönt, vajon melyik osztályban szurkolhatunk jövÅ‘re szeretett klubunknak. Az odavágó idegenben kerül megrendezésre.

 

 

FC Dabas — Iváncsa KSE 1:1

Gsz.: Bányai

 

 

Hajrá Iváncsa!