2020.09.23. 11:30

"Sajnos minket is elért a vírus!"

Domján Attilát kértük meg, mondja el véleményét a koronavírus-tesztek pozitív eredménye miatt hirtelenjében megváltozott helyzetrÅ‘l a felnÅ‘tt csapat körül. Több kérdést tettünk fel, amelyekre az adott választ egy egésszé gyúrtuk. Íme, vezetÅ‘edzÅ‘nk 'helyzetjelentése':

 

"Sajnos minket is elért a vírus... Az Újpest elleni kupameccs elÅ‘tt teszteltetnünk kellett a játékosokat és a stábtagokat. Ezek után 6 játékosunknál és egy stábtagnál pozitív eredményt mutattak ki. Sajnos így nem tudtuk megrendezni a várva-várt kupamérkÅ‘zést, mert csupán 9 egészéséges mezÅ‘nyjátékosunknak volt negatív teszteredménye, ami a Magyar Kupában a pályára lépés feltétele volt!
Szerettünk volna játszani, két okból is. ElÅ‘ször is azért, mert ismét egy nagy múltú csapattal találkozhatunk tétmeccsen, ami feldobja a játékosokat és megmozgatja a szurkolóinkat. A másik, hogy így a folytatásban nagyon besűrűsödik a programunk, újra lesznek hétközi mérkÅ‘zések, amiket azért már kiviteleznünk sem egyszerű sem, már csak azért sem, mert többen dolgoznak, tanulnak a csapatból.

Az én szerepem nem sokat változik. Edzenünk kell, készülnünk az elÅ‘ttünk álló feladatokra. Akik egészségesek, folytatjuk az edzéseket, de így közel sem azt a munkát tudjuk csinálni, mint ami megszokott ebben az idÅ‘szakban. 
Azt azért kíváncsian várom, hogy ki milyen állapotba jön vissza a karanténból. Az lesz majd igazán érdekes, hogy kit mennyire szabad majd terhelni.

A karantén pedig... Jót nem tesz nekünk az biztos! Szerintem gyorsan visszanyeri majd mindenki a jó állapotát és így a formáját is. Nyugodtan várjuk a folytatást. Ami miatt izgulnivalónk lehet, az az október 7-ei kupameccs elÅ‘tti következÅ‘ tesztelés és annak az eredménye…"