2020.07.06. 13:04

Sikeres és eredményes idényre készülve!

Új igazolásiankat kértük meg egy rövid bemutatkozásra. Szó volt tervekről, első benyomásokról, ambíciókról...

 

Ordasi Gergő:

"Június elején kaptam egy megkeresést Baki Imre elnök úrtól, az általa felvázolt koncepció pedig nagyon tetszett, így rövid időn belül igent mondtam az ajánlatára.

Pályafutásomat a Vasasban kezdtem, majd innen kerültem a Ferencváros csapatához - majd rövid ideig ismételten a Vasashoz. Felnőttszinten a REAC csapatában debütáltam, és megfordultam NB2-ben is a Budaörs színeiben. Megfordultam a Hírös-épnél és Rákosmentén is, legutób pedig a Biatorbágy kapuját védtem.

Több ismerős játékos is van a csapatban, akivel utánpótlásban vagy felnőttszinten nemegyszer szemben találtattam magamat, így ismerősök közé érkeztem. Ennek köszönhetően úgy érzem, hamar el is tudtam fogadtatni magamat és könnyedén be tudtam integrálódni a közegbe. Az első benyomás nekem kétségkívül jó volt, és nagyon örülök, hogy egy ilyen remek miliőben, profi szemléletű szakmai stábbal és játékostársakkal dolgozhatok együtt.

A csapatot mindenképp a tabella elejére várom, hiszen, úgy érzem, minden feltétel biztosítva van ahhoz, hogy elcsíphessük a dobogót. Egyénileg a célom, hogy szeretnék minél több játékpercet, kapott gól nélküli meccseket és a megfelelőnél is jobb egyéni mutatókat produkálni."

 

Gere Zoltán:

"A Kozármisleny csapatától érkeztem, ám ősszel még a Szabadkikötőben futballoztam. Szélső támadó a pozícióm. Domján Attila keresett meg, hogy szeretné, ha itt folytatnám a pályafutásomat.

Már javában zajlik a felkészülés, a beilleszkedésemhez némi idő kell még, de úgy gondolom, hogy jó úton haladunk. A csapatot minőségi játékosok alkotják és a körülmények is ideálisak. Mivel még nem lehet tudni, hogy pontosan milyen csoportok lesznek az idei szezonban, így még nehéz tervezni, de mindenképp a tabella első részébe várom magunkat.

Remélem harcban leszünk a dobogóért! Szeretném ebből kiegyensúlyozott jó teljesítménnyel, valamint gólokkal és gólpasszokkal kivenni a részem!"

 

Nichenko Igor: 

"Utoljára a Dunaharaszti csapatban játszottam. Idén nyáron az összes lehetőségeim közül, az iváncsai tűnt a legérdekesebbnek, hiszen úgy érzem itt ki tudom hozni magamból a legjobbat. Ismerem a csapatot, hiszen volt alkalmam jó párszor ellenfélként játszani az Iváncsa ellen, de múltból amúgy is ismertem már pár játékost - Nem lesz tehát teljesen idegen a számomra a közeg.

Az első benyomásom az volt, hogy itt mindenki nyerni szeretne, ami abszolút imponáló. Ahogy a társak, én is azon leszek, hogy az adódó helyzetből mindig a legjobbat hozzuk ki. Egyénileg szeretnék 20 gól környékén zárni, ami plusz motiváció! Úgy érzem, sikeres és eredményes idényünk lesz a csapattal!"