2019.07.27. 14:45

Sikeres főpróba!

Korábbi megyei riválisunk, az ősztől már az NB 3-ban szereplő Bicske igazán lelkesen és lendületesen kezdett, és korán vezetést is szerzett egy védelmi megingást kihasználva.

Az első félidőt is lényegében két részre lehet osztani: az elsőben a hazaiak játszottak veszélyesebben; a második 20-25 percre viszont már átvettük a találkozó irányítását. Még a szünet előtt sikerült is egyenlítenünk, Király révén, aki egy remek támadásépítés végén érkezett a legjobb ütemben egy jobbról belőtt labdára.

A szünet után már egyértelműen látszott, hogy dominálunk, irányítotjuk a találkozót, több helyzetet is kialakítotva. Újabb gólt Vallejos révén szereztünk aki a Balogh által kiharcolt büntetőt értékesítette higgadtan, és mint később kiderült, ezzel el is döntve a találkozót.

Összességében elégedettek lehetünk a győzelemmel, és a találkozó legelejét leszámítva talán a látottakkal is. Sikeres főpróba után következhet egy hét múlva a Dunaújváros elleni szezonnyitó!

HAJRÁ IVÁNCSA!

Bicskei TC - Iváncsa KSE 1-2 (1-1)
Góslzerzőink:
Király és Vallejos (utóbbi tizenegyesből)

Kezdőcsapatunk: Prokop - Fekecs, Aradi, Varga, Szauter - Pribék, Pintér - Vallejos, Cseszneki, Király - Balogh. A második félidőben pályára lépett: Szellák, Hujber, Kökény, Lakakisz, Kovács D., Nyúl, Killer