2019.07.27. 14:45

Sikeres főpróba!

Korábbi megyei riválisunk, az Å‘sztÅ‘l már az NB 3-ban szereplÅ‘ Bicske igazán lelkesen és lendületesen kezdett, és korán vezetést is szerzett egy védelmi megingást kihasználva.

Az elsÅ‘ félidÅ‘t is lényegében két részre lehet osztani: az elsÅ‘ben a hazaiak játszottak veszélyesebben; a második 20-25 percre viszont már átvettük a találkozó irányítását. Még a szünet elÅ‘tt sikerült is egyenlítenünk, Király révén, aki egy remek támadásépítés végén érkezett a legjobb ütemben egy jobbról belÅ‘tt labdára.

A szünet után már egyértelműen látszott, hogy dominálunk, irányítotjuk a találkozót, több helyzetet is kialakítotva. Újabb gólt Vallejos révén szereztünk aki a Balogh által kiharcolt büntetÅ‘t értékesítette higgadtan, és mint késÅ‘bb kiderült, ezzel el is döntve a találkozót.

Összességében elégedettek lehetünk a gyÅ‘zelemmel, és a találkozó legelejét leszámítva talán a látottakkal is. Sikeres fÅ‘próba után következhet egy hét múlva a Dunaújváros elleni szezonnyitó!

HAJRÁ IVÁNCSA!

Bicskei TC - Iváncsa KSE 1-2 (1-1)
GóslzerzÅ‘ink:
Király és Vallejos (utóbbi tizenegyesbÅ‘l)

KezdÅ‘csapatunk: Prokop - Fekecs, Aradi, Varga, Szauter - Pribék, Pintér - Vallejos, Cseszneki, Király - Balogh. A második félidÅ‘ben pályára lépett: Szellák, Hujber, Kökény, Lakakisz, Kovács D., Nyúl, Killer